Antena Căutare

Un politist din Craiova a fost luat pe capota de un taximetrist

In Romania, tupeul unor soferi nu are limita. Un taximetrist din Craiova a luat pe capota un politist. Agentul de la politia locala incercase sa-l opreasca pentru un control obisnuit. Doar viteza de reactie l-a salvat sa nu ajunga sub roti. Asta spun toti martorii. Taximetristul are o alta varianta.

Nervos, tanarul nu s-a potolit nici dupa ce a fost incatusat. Taximetristul mergea in coloana, cand politistul local i-a facut semn sa traga pe dreapta, pentru un control de rutina.

Cand i s-au cerut actele, tanarul, in varsta de 25 de ani, n-a stat la discutii. A apasat nervos pedala de acceleratie si l-a lovit pe agent. Soferul spune ca nu este vinovat: „Nu puteam sa trec pe-aici si-acum se arunca peste masina mea si zice ca am dat peste dansul”.

Cativa colegi de-ai politistului si un angajat al primariei, care intamplator se afla in zona, au reusit sa-l ajunga din urma pe taximetrist si sa-i blocheze calea. Pentru fapta sa, tanarul s-a ales cu dosar penal si risca inchisoarea.

Romanii si bulgarii reactioneaza la asa-zisa campanie anti-imigranti din Regat... Baiatul de 10 ani disparut pe 24 ianuarie a fost gasit mort...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x