Antena Căutare

Roxen, reprezentanta României la Eurovision 2021, a avut prima repetiție oficială pe marea scenă de la Rotterdam

Roxen, reprezentanta României la Eurovision 2021, a avut duminică prima repetiţie oficială pe scena concursului de la Rotterdam. Cântăreața aduce în faţă povestea unei fete singure, care se luptă cu stările ce-i sunt controlate de mediul exterior.

Roxen Galerie
Roxen, reprezentanta României la Eurovision 2021 | Instagram/Youtube - Roxen

Cântăreaţa Roxen şi cei cinci dansatori care completează show-ul României au urcat pentru prima dată pe scena din Rotterdam Ahoy Arena pentru a repeta „Amnesia”.

Eurovision Song Contest 2021 va avea loc, la Rotterdam, sub sloganul „Open Up”, cu semifinalele pe 18 şi 20 mai şi finala pe 22 mai şi va fi difuzat în direct la TVR. Roxen, reprezentanta României la ediţia cu numărul 65 a concursului, va fi al 13-lea artist care va urca pe scena de la Rotterdam, în prima semifinală, pe 18 mai.

Citește și: Eurovision 2021. Cătălina Ponor va prezenta punctajul oferit de juriul din România

Roxen, despre performanța de pe scena Eurovision 2021: "aducem un fusion de talent"

„Am trecut cu bine poate cel mai dificil moment, primul contact cu scena. Sala este impresionantă, totul este la superlativ şi nu e loc de greşeală. Sunt fericită pentru că mi-a ieşit totul aşa cum îmi doream, aşa cum ne-am pregătit de la Bucureşti şi asta îmi dă încredere de aici înainte. La următoarea repetiţie vom corecta ultimele detalii,iar show-ul României va fi memorabil”, a transmis Roxen într-un comunicat, potrivit news.ro.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După repetiţie, regizorul Bogdan Păun, Dan Manoliu şi Gabriel Scîrlet, regizorul muzical, alături de artişti şi de Liana Stanciu, şefa delegaţiei României, au discutat cu echipa tehnică a gazdelor detaliile show-ului. Echipa României şi organizatorii concursului au stabilit câteva corecţii, urmând ca vineri, 4 mai, să aibă loc a doua sesiune de repetiţii.

Citește și: Anunțul făcut de Roxen, reprezentanta României la Eurovision. Nu s-a mai știut nimic despre ea după ce a fost abuzată de partener

Roxen a avut şi prima întâlnire cu presa acreditată la eveniment: „Am reuşit să aducem pe scena Eurovision un fusion de talent, energie, culori şi emoţie, care vor deschide drum mesajului nostru spre inima fiecărui fan”, le-a spus ea jurnaliştilor.

Cătălina Ponor va prezenta Eurovision 2021

Cătălina Ponor, fosta gimnastă româncă, va fi prezentatoarea care va anunța punctajul acordat de juriul din țara noastră.

Eurovision reprezintă o competiție muzicală la nivel internațional care a fost organizată de cea mai mare asociație a televiziunilor publice din Europa, EBU, iar Televiziunea Română face parte din această asociație încă din 1993. Tema de anul acesta a Eurovision Song Contest 2021 este „Open Up”. Roxen a reprezenta România la ediția 65 a Eurovision 2021.

Atunci când a aflat că va fi prezentatoarea punctajului oferit de juriul din România, Cătălina Ponor a fost extrem de emoționată și a declarat: “Este o mare bucurie să susţin Romania din această postură inedită. Ştiu foarte bine ce înseamnă să îţi reprezinţi ţara într-o competiţie şi emoţiile pe care le trăieşti în acele momente. Sunt alături de Roxen, alături de România la Eurovision”, potrivit news.ro.

Rezultate Loto 9 mai 2021. Numerele câștigătoare la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus... Renunțarea la mască, nunți și petreceri cu persoane vaccinate și testate. Noile măsuri de relaxare propuse de Ministrul ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x