Căutare Live

Rudele vor DREPTATE pentru Aura! Explicaţiile incredibile date de ROMATSA

Victimele accidentului din Apuseni nu au fost căutate pentru că supravieţuitorii au transmis singuri coordonatele. Aşa explică surse din Romatsa de ce nu s-a dat codul roşu de căutare şi salvare

Victimele accidentului din Apuseni nu au fost căutate pentru că supravieţuitorii au transmis singuri coordonatele. Aşa explică surse din Romatsa de ce nu s-a dat codul roşu de căutare şi salvare!

S-au bazat pe informaţiile medicilor supravieţuitori şi-şi pasează acum responsabilitatea! Cel care ar fi trebuit să coordoneze totul e chiar fostul şef STS, actual director în Romatsa. Familia Aurei vrea cu orice preţ dreptate.

ŞTIREA CONTINUĂ AICI

Scapă cine poate! Noul cod penal reprezintă salvarea pentru unii deţinuţi... Puterea EXEMPLULUI. A ieșit cu lopata în stradă ca să deszăpezească trotuarele...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri