Antena Căutare

Rostește ruga Părintelui Ilarion Argatu și urmează-i sfaturile pentru îndeplinirea dorințelor

Părintele Ilarion Argatu spunea că rugăciunea și credința divină sunt cele două drumuri către îndeplinirea tututor dorințelor de pe Pământ. 

Părintele Ilarion Argatu spunea că rugăciunea și credința divină sunt cele două drumuri către îndeplinirea tututor dorințelor de pe Pământ.

În fiecare zi, rostește rugăciunile tale zilnice sau Tatăl Nostru, spus cât mai des. Seara, după ora 22.00, mai bine spre ora 24.00, faci rugăciunea din nou. Se face Acatistul Mântuitorului şi se aprind 9 lumânări, aşezate în formă de cruce. Dacă nu ai Acatistier, spui Tatăl Nostru astfel: 3 metanii plus Tatăl Nostru plus Rugăciunea de cerere şi repeţi aceasta până faci 40 de metanii.

Cea mai importantă este următoarea rugăciunea de cerere, mai spunea părintele Argatu:

"Dezleagă, Doamne, toate vrăjile, farmecele şi blestemele cu care m-au legat vrăjmaşii mei ştiuţi şi neştiuţi, dezleagă-le şi întru nimica să se prefacă. Cearta, duhurile necurate, pe pustiu să se ducă, unde om nu locuieşte, şi apoi la mine să nu se mai întoarcă, iar pe mine robul tău (numele) apăra-mă!"

Este jale în țară! Epidemia de gripă a făcut încă două victime! Bilanțul morților a crescut la 95! Unde au fost confirma... ”N-ați gasit altu’ mai mort ca mine, așa-i?” Alcoolemie record pe care o avea un bărbat atunci când a fost tras pe dreap...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x