Antena Căutare

Rugăciunea pentru bani în casă și rezolvarea datoriilor! O rostești și vezi efectele imediat

Toți oamenii își doresc să aibă parte de tot ce este ma bun în casă și în familie. Totuși, puțini sunt cei care știu care este cea mai puternică rugăciune cu care poți atrage banii și prosperitatea în casa ta! Ce trebuie să faci ca să scapi de datorii și să ai bani mai mulți în casă?

Toți oamenii își doresc să aibă parte de tot ce este ma bun în casă și în familie. Totuși, puțini sunt cei care știu care este cea mai puternică rugăciune cu care poți atrage banii și prosperitatea în casa ta! Ce trebuie să faci ca să scapi de datorii și să ai bani mai mulți în casă?

Orice creștin adevărat știe că rugăciunile sunt puntea de legătură cu Divinitatea. De aceea, atunci când vrei să ai parte de bani și să scai de datorii, iată ce rugăciuni poți să rostești! Efectele se văd imediat!

CEA MAI SCURTĂ RUGĂCIUNE PENTRU BANI ȘI NOROC

„Iti sunt recunoscator pentru prosperitate! Iti sunt recunoscator pentru bogatie! Increderea mea in Tine Dumnezeu este absoluta! Sunt coplesit de banii si darurile Tale! Iti multumesc din Inima pentru tot! AMIN!”

RUGĂCIUNE PENTRU BANI ȘI PENTRU A SCĂPA DE DATORII

„Vin din lumina si abundenta lui Dumnezeu. Am aceeasi inima precum Dumnezeu.

Am la dispozitie abundenta nelimitata, de vreme ce Dumnezeu este sursa mea de lumina si abundenta.

Am decis ca tot ceea ce gandesc si toata energia pe care o transmit vor atrage abundenta nelimitata in orice aspect al vietii mele.

Am decis ca nu trebuie sa cer nimic pentru ca sunt inconjurat de abundenta. Pentru ca provin din aceeasi lumina cu cea a lui Dumnezeu, sunt capabil sa creez aceeasi abundenta pe care El ne-a dat-o. Amin”.

Sursa: spirtualposts.com, sfatulparintilor.ro

O femeie din Olt a fost împușcată de soț! Victima este angajată a primăriei... Document exploziv despre medicul fals. Matteo Politi a ascuns asta mai bine de doi ani: „L-am descoperit!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x