Antena Căutare

Cea mai puternică rugăciune pentru bani, avere și îndeplinirea dorințelor! Ce trebuie să faci ca să-ți meargă bine

Toți oamenii își doresc să aibă parte de tot ce este ma bun în casă și în familie. Totuși, puțini sunt cei care știu care este cea mai puternică rugăciune cu care poți atrage banii și prosperitatea în casa ta! Face adevărate minuni dacă o spui în fiecare zi!

Cea mai puternică rugăciune pentru bani, avere și îndeplinirea dorințelor! Ce trebuie să faci ca să-ți meargă bine Galerie
Care este cea mai puternică rugăciune pentru bani, avere și îndeplinirea dorințelor?

Toți oamenii își doresc să aibă parte de tot ce este ma bun în casă și în familie. Totuși, puțini sunt cei care știu care este cea mai puternică rugăciune cu care poți atrage banii și prosperitatea în casa ta! Face adevărate minuni dacă o spui în fiecare zi!

Creștinii se roagă în speranța că Dumnezeu le va auzi rugăciunea și le va îndeplini dorințele. Dorința de-a avea mai mulți bani și bunăstare în casă este ceva regăsit la toată lumea, dar puțini sunt cei care știu care este cea mai puternică rugăciune pentru bani, avere și prosperitate.

Cum sună cea mai puternică rugăciune pentru bani, avere și îndeplinirea dorințelor

Tot ce ai de făcut este să îți găsești în fiecare zi timp pentru a rosti, cu glasul sau în minte, cea mai puternică rugăciune pentru bani, avere și prosperitate:

„Îți sunt recunoscător pentru prosperitate! Îți sunt recunoscător pentru bogăție! Încrederea mea în Tine Dumnezeu este absolută! Sunt copleșit de banii și darurile Tale! Îți mulțumesc din inimă pentru tot! AMIN!”

Cea mai puternică rugăciune pentru bani, avere și îndeplinirea dorințelor! Ce trebuie să faci ca să-ți meargă bine

Și dacă vrei să ți se îndeplinească dorințele mult mai repede, atunci ai nevoie de o rugăciune specială și foarte puternică, menită să atragă imdiat binele în viața ta.

Citește și: Rugăciune pentru ajutor imediat. Cea mai puternică rugăciune pentru momentele grele

Pentru a rosti cea mai puternică rugăciune de îndeplinire a dorințelor trebuie să stai în fața unei icoane a Fecioarei Maria, de preferat cu o lumânare sfințită în mână, și să rostești următoarea rugăciune:

„Sfântă Maria, mă îndrept plin de încredere către Tine, cerându-ți ajutor! Cred cu tărie că mă vei asculta în necazul meu și mă vei sprijini când îmi este greu.

Spre a-ți arăta recunoștința mea, îți făgăduiesc să fac cunoscută și altora această rugăciune. Te rog, cu umilință, să îmi aduci liniște în tristețea și durerile mele.

În numele negrăitei rugăciuni și bucurii care ți-a cuprins inima când ai oferit adăpost Mântuitorului lumii în casa ta din Betania, te implor, roagă-te pentru mine și familia mea ca să-l păstrăm pe Dumnezeu în inimă astfel încât să ne învrednicim a primi ajutor în nevoile noastre, mai ales în durerea care mă copleșește acum (aici se spune dorința).

Te implor, Ajutătoarea celor aflați în suferință, înfrânge orice greutăți precum ai înfrânt balaurul care șade la picioarele tale.”

După ce ai terminat de rostit această rugăciune pentru îndeplinirea dorințelor, continuă cu „Tatăl nostru”, apoi cu rugăciunea:

„Bucură-te Marie, cea plină de Har, Domnul este cu Tine! Binecuvântată ești tu între femei și binecuvântat este rodul pântecului tău care a născut pe Mântuitorul sufletelor noastre Iisus Hristos. Sfântă Marie, Maica de Dumnezeu, roagă-te pentru noi păcătoșii acum și în ceasul morții noastre. Amin.”

Sursa: ortodoxia.me

Revoluția digitală ajunge și în România, scăpăm de cozi și funcționari publici! Ce acte poți să obții pe internet!... Curs valutar, 26 ianuarie. Dolarul continuă prăbușirea, leul câștigă teren...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x