Antena Căutare

Rugăciunea puternică ce îi scapă pe credincioși de farmece și blesteme. Când și cum trebuie rostită

Când trebuie rostită cea mai puternică rugăciune pentru a scăpa de blesteme, farmece și rele. Citită cu credință, ruga va aduce doar lumină și pace sufletească.

Rugăciunea Sfântului Ciprian este una dintre cele mai puternice pentru dezlegarea farmecelor și alungarea blestemelor. Se spune că aceasta trebuie rostită la miezul nopții, iar puterea sa se dublează atunci când este citită exact în ziua pomenirii Sfântului Mucenic Ciprian.

Citește și: Rugăciuni pentru reușita la examen. Cele mai puternice rugăciuni rostite de elevi și părinți

Rugăciunea care te scapă de farmece și blesteme

Sfântul Ciprian este sărbătorit în fiecare an la data de 2 octombrie, în calendarul creștin-ortodox. Cu toate acestea, rugăciunea poate fi rostită și oricare altă zi, pentru că aceasta alungă forța păcatului și aduce izbăviriea. Citită cu credință, rugăciunea Sfântului Ciprian va aduce liniște sufletească și armonie deplină.

„Stăpâne Doamne, Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, Creatorule și Chivernisitorule a toate, Sfânt și slăvit ești; Împăratul împăraților și Domnul domnilor, slavă Ție!

Dezleagă pe robul Tău (numele), împreună cu toate ale casei lui, de toate legăturile satanei, ale magiei, ale farmecelor și ale puterilor potrivnice. Împiedică Tu, Doamne Dumnezeul părinților noștri, toată lucrarea satanei, Tu, Cel ce dai dezlegare de magie, de farmece, de vrăji și de toate lucrările satanicești și de toate legăturile lui, și distruge toată lucrarea vicleană prin pomenirea Prea Sfântului Tău nume, al Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh!

Tu Doamne, Dumnezeul nostru, Care cunoști și știi toate, dezleagă, sfărâmă și distruge acum lucrările magiei, iar pe robul Tău (numele) păzește-l, cu toți ai casei lui, de toate uneltirile diavolești.

Zdrobește cu însemnarea cinstitei și de viață făcătoarei Cruci toate puterile potrivnicilor. Pustiește, distruge și depărtează pentru totdeauna toate lucrările magiei, vrăjitoriei și fermecătoriei de la robul Tău (numele).

Așa, Doamne, auzi-mă pe mine păcătosul slujitorul Tău și pe robul Tău, cu toți ai casei lui, și dezleagă-i de demonul de amiază, de toată boala și de tot blestemul, de toată mânia, nenorocirea, clevetirea, invidia, farmecele, nemilostivirea, lenea, lăcomia, neputința, prostia, neînțelepciunea, mândria, cruzimea, nedreptatea, trufia, și de toate rătăcirile și greșelile, știute și neștiute, pentru Sfânt numele Tău, că binecuvântat ești în veci. Slavă Ție, Dumnezeul nostru, slavă Ție! Amin.”

Citește și: Sfinții Petru și Pavel: tradiții și obiceiuri. Ce rugăciune se spune la sărbătoarea de azi, 29 iunie 2023

De asemenea, o altă rugăciune care te ajută să scapi de blesteme și farmece este cea a Sfinţilor Petru şi Pavel. Creştinii ortodocşi rostesc una dintre cele mai puternici rugăciuni către cei doi sfinţi importanţi prăznuiţi în calendarul ortodox la data de 29 iunie. Aceasta trebuie citită la începutul postului Sfinților Petru și Pavel, care durează 17 zile.

„Pe Voi, Apostoli slăviţi ai Lui Iisus, Mântuitorul v-a rânduit să fiţi stâlpi ai Bisericii pe care a întemeiat-o. Pe tine, Sfinte Petre, Mântuitorul te-a ales să fii piatra de temelie a Sfintei Biserici şi ţi-a dăruit harul să-i întăreşti în credinţă pe toţi fraţii tăi.

Pe tine, Sfinte Pavele, Mântuitorul te-a făcut din duşman un ales prieten, iar Duhul Sfânt te-a numit să le arăţi neamurilor toate comorile învăţăturii creştine. Sfinte Petre şi Sfinte Pavele, amândoi aţi lucrat cu neobosită însufleţire la răspândirea Împărăţiei lui Hristos, pecetluind mărturia devotamentului pentru Mântuitor cu sângele vostru.

La Voi ne rugăm, când osânda unei judecăţi nedrepte se abate asupra vieţii noastre, să-i îndepărtaţi pe farisei din drumul nostru, luându-le cheile puterii, iar cuvântul lor să nu fie lucrător împotriva noastră. Amin. Acolo, în Împărăţia lui Dumnezeu, vă bucuraţi de vederea Lui în slava cerească. De Acolo, priviţi spre Biserica lui Hristos care călăuzeşte popoarele, pentru ca ele să vadă lumina Evangheliei şi să nu rătăcească drumul care duce la izvoarele tămăduitoare ale harului.

Ne închinăm Vouă, să-L rugaţi pe Mântuitorul nostru să-i lumineze şi să-i apere de orice necaz pe episcopi, pe preoţi şi întregul popor creştin. Rugaţi-L pe Domnul secerişului să trimită lucrători sârguincioşi în ogorul Tău, pentru ca toţi oamenii de bunăcredinţă să aibă parte de binefacerile pe care le primim de la Dumnezeu prin Sfânta Biserică. Slăviţi Apostoli Petru şi Pavel, să ascultaţi rugăciunea noastră, credincioşi încercaţi de cumplite necazuri, să fiţi milostivi şi să îndepărtaţi din viaţa noastră furia duşmanilor porniţi să ne doboare cu orice preţ. Amin.”

Bancnota veche care costă cât o mașină. Dacă o ai acasă, te poți considera un om norocos... Bărbatul care se intitulează „cel mai zgârcit om”. Trăiește de doi ani pe gratis în New York, fără a plăti chirie sau mâ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x