Căutare Live

Rugăciuni sub cerul înstelat pentru milioane de români

Azi e Adormirea maicii domnului, una dintre cele mai importante sărbători pentru creştini. Azi e Adormirea maicii domnului, una dintre cele mai importante sărbători pentru creştini. O zi în care cei mai mulţi români sunt liberi. să se roage sau să se distreze. Pe litoral sunt aşteptaţi peste un sfert de milion de turişti. Sute de mii de credincioşi sunt aşteptaţi şi în lăcaşurile de cult din toată ţara. Mulţi credincioşi au ajuns deja la mănăstiri şi şi-au petrecut noaptea sub cerul liber, în rugăciune.

Azi e Adormirea maicii domnului, una dintre cele mai importante sărbători pentru creştini.

O zi în care cei mai mulţi români sunt liberi. să se roage sau să se distreze. Pe litoral sunt aşteptaţi peste un sfert de milion de turişti. Sute de mii de credincioşi sunt aşteptaţi şi în lăcaşurile de cult din toată ţara. Mulţi credincioşi au ajuns deja la mănăstiri şi şi-au petrecut noaptea sub cerul liber, în rugăciune.

Zecile de mii de pelerini adunaţi în jurul Mănăstirii Nicula au trăit momentul cu emoţii puternice. Unii cântau în genunchi, alţii mergeau pe coate în jurul lăcaşului sfânt. Oamenii s-au pregătit să ţină lumânările aprinse întreaga noapte. Fiecare s-a rugat pentru cei dragi.

Ziua, pelerinii au îndurat temperaturi de peste 30 de grade ca să ajungă la icoana sfântă. Din cauza căldurii, episcopul vicar al Clujului, Preasfinţitul Vasile Someşanul, a leşinat. Alţi peste 100 de oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Detalii, pe Observator.tv

Azi e Adormirea Maicii Domnului! Rugăciunea specială de SFANTA MARIA recomandată de ARSENIE BOCA... Cod GALBEN de CANICULĂ, prelungit! Uite care sunt zonele afectate...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri