Căutare Live

Cod GALBEN de CANICULĂ, prelungit! Uite care sunt zonele afectate

Deşi credeam că vom scăpa de căldurile infernale, ne-am înşelat! Meteorologii au anunţat prelungirea codului galben de caniculă.

Deşi credeam că vom scăpa de căldurile infernale, ne-am înşelat! Meteorologii au anunţat prelungirea codului galben de caniculă

Astfel, atenţionările sunt valabile până la ora 19:00 şi sunt afectate 12 judeţe din estul Munteniei şi Dobrogea, dar şi Capitala.

Pentru zilele caniculare, medicii recomandă populaţiei să evite, pe cât posibil, expunerea prelungită la soare între orele 11.00 şi 18.00, să consume multe lichide, fructe şi legume şi să evite consumul de băuturi alcoolice sau cu conţinut ridicat de cofeină.

Rugăciuni sub cerul înstelat pentru milioane de români... Ultimele mărturii din închisoare ale lui Gigi Becali sunt cutremurătoare: "Este inuman!"...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri