Antena Căutare

S-a oprit curentul in restaurantul in care Basescu a petrecut alaturi de fostii colegi

Traian Basescu a petrecut azi-noapte cu vechii colegi de la Academia Navala. Relaxat si zambitor la prima aparitie publica dupa invalidarea referendumului, presedintele n-a vorbit prea mult. Petrecerea de 36 de ani de la absolvire n-a fost un prilej pentru politica, ci pentru emotii. E drept, mai mult pentru SPP-istii presedintelui suspendat atunci cand s-a oprit curentul.

Traian Basescu a ajuns ieri seara pe litoral pentru a sarbatori, alaturi de fostii sai colegi de facultate, 36 de ani de la absolvirea Academiei Navale. N-a vorbit insa despre politica nici cu presa, dar nici cu fostii colegi.

Intrunirea a dat ceva emoţii SPP-ului. Pentru cateva momente, presedintele suspendat si fostii sai colegi au ramas in bezna.

Dupa aproape 5 ore de petrecere, Traian Basescu a plecat de la intrunire mai zambitor decat a venit. De mana cu Maria Basescu si aranjandu-si cu grija cravata, la iesire, presedintele a fost la fel de zgarcit in declaraţii.

Traian Basescu a absolvit Institutul de Marina "Mircea cel Batran" in anul 1976.

Paduri si pasuni din mai multe judete au luat foc din cauza caniculei... Romanii isi dau aproape toti banii pe mancare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x