Antena Căutare

S-a bucurat de libertate după ieșirea din izolare. Dar și-a pierdut viața în timp ce își făcea un selfie

O tânără în vârstă de 31 de ani din Turcia, și-a pierdut viața în timp ce încerca să-și facă un selfie, după ce țara a ridicat restricțiile impuse în contextul pandemiei de Covid-19.

S-a bucurat de libertate după ieșirea din izolare. Dar și-a pierdut viața în timp ce își făcea un selfie
A murit in timp ce isi facea selfie | Instagram via nypost.com

Tânăra, Olesia Suspitsina, în vârstă de 31 de ani, originarădin Kazahstan și-a pierdut viața în timp ce își făcea un selfie. Femeia și-a dorit ca prin acest gest să marcheze ridicarea restricțiilor din Turcia.

Olesia Suspitsina a ieşit să facă o drumeţie în parcul naţional Duden din Antalya, imediat după ridicarea restricțiilor din Turcia.

Teledon contra pandemiei - OMS a salutat strângerea de 7,4 miliarde de dolari pentru dezvoltarea unui vaccin drept "solidaritate mondială"

La un moment-dat, tânăra a trecut dincolo de o bară de protecţie pentru a se urca pe o stâncă, cu intenția de a-și face un selfie spectaculos cu o cascadă pe fundal. În timp ce făcea poza, tânăra a alunecat pe iarbă şi a căzut într-o prăpastie adâncă de 35 de metri, conform Mediafax.

Olesia Suspitsina a fost ani de zile ghid turistic.

Cum a arătat prima zi de libertate în Italia. Din 4 mai, aproape toată Europa este mai relaxată | VIDEO

Voi admira mereu frumuseţea naturii din Turcia. Acesta este paradisul meu”, scria tânăra într-una dintre ultimele postări pe Instagram.

În Turcia peste 125 de mii de cazuri de coronavirus au fost confirmate.

Premierul Orban, după 15 mai: "Nu se vor deschide restaurantele, cafenelele, barurile, terasele și nici mall-urile&... Te poți infecta cu noul coronavirus în piscină? Alexandru Rafila, avertisment de maximă importanță! „Depinde de acest de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x