S-a descoperit al doilea caz de pacient ars în sala de operație de la spitalul Floreasca. Ministrul Sănătății a făcut anunțul

Ministerul Sănătății investighează un al doilea caz de pacient ars în sala de operație la spitalul Floreasca, a anunțat marți ministrul Sănătății, Victor Costache, răspunzând întrebărilor jurnaliștilor. Pacientul respectiv este în viață, iar incidentul s-ar fi petrecut vara trecută, relatează www.hotnews.ro.

Victor Costache, Ministrul Sănătății

Momentan Ministrul Sănătații, Victor Costache, nu a făcut alte precizări. El a subliniat faptul că acest caz este în atenția sa.

Amintim că astăzi Ministrul Sănătății a declarat că pacienta care a ars pe masa de operație, la Spitalul Floreasca, a fost diagnosticată greșit cu alergie la iod, nefiind niciun element care să sugereze această formă de alergie, iar biocidul utilizat de medici a fost unul total nepotrivit în acest caz.

Citește mai multe aici:

Răsturnare de situație la Spitalul Floreasca! Ce s-a descoperit despre pacienta arsă de vie pe masa de operație: „S-a diagnosticat greșit!”

Ultimele știri