Antena Căutare

S-a îmbogățit peste noapte! El este câștigătorul marelui premiu la Loto

Marele premiu de peste un milion 700 de mii de euro a fost câştigat de un bilet jucat la o agenţie din Piteşti! Agenţia e faimoasă în tot oraşul, mai ales că este situată pe un drum de tranzit. Practic, nu prea ai cum să treci prin Piteşti şi să nu o vezi. Deocamdată, nu s-a prezentat nimeni să revendice premiul.

Dornici să devină şi ei milionari peste noapte, tot mai mulţi oameni trec pragul agenţiei din Piteşti, unde s-a jucat biletul câştigător.

Unii visează deja că a dat norocul peste ei şi ştiu exact ce urmează să facă cu banii.

"Şi poate că aş face şi un bine. Când Dumnezeu îţi dă, terbuie să faci şi un bine."

Deși agenţia este în Pitești, câștigătorul nu este neapărat din oraș. Loteria se află aproape de ieșirea din municipiu. Biletul celui mai proaspăt milionar al țării avea trei variante simple. Pe fiecare căsuță cu numere de la 1 la 49, omul a marcat șase dintre ele, care i-au adus un câştig de un milion șapte sute de mii de euro.

Câștigătorul are la dispoziție 90 de zile, începând cu dată tragerii, pentru a-și revendică premiul. Persoana care are biletul câștigător poate merge la agenția loto din Pitești să confirme sau chiar în Capitală.

Angajat al Ambulanţei Bihor, acuzaţii grave conducerii. Asistenții ar fi primit costume de grădinărit pentru protecția î... Deputatul USR, Emanuel Ungureanu, despre noua vizită a șobolanului Dominic la Spitalul de Copii. "Vizita vitrina cu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x