Căutare Live

S-a îmbogățit peste noapte! El este câștigătorul marelui premiu la Loto

Marele premiu de peste un milion 700 de mii de euro a fost câştigat de un bilet jucat la o agenţie din Piteşti! Agenţia e faimoasă în tot oraşul, mai ales că este situată pe un drum de tranzit. Practic, nu prea ai cum să treci prin Piteşti şi să nu o vezi. Deocamdată, nu s-a prezentat nimeni să revendice premiul.

Dornici să devină şi ei milionari peste noapte, tot mai mulţi oameni trec pragul agenţiei din Piteşti, unde s-a jucat biletul câştigător.

Unii visează deja că a dat norocul peste ei şi ştiu exact ce urmează să facă cu banii.

"Şi poate că aş face şi un bine. Când Dumnezeu îţi dă, terbuie să faci şi un bine."

Deși agenţia este în Pitești, câștigătorul nu este neapărat din oraș. Loteria se află aproape de ieșirea din municipiu. Biletul celui mai proaspăt milionar al țării avea trei variante simple. Pe fiecare căsuță cu numere de la 1 la 49, omul a marcat șase dintre ele, care i-au adus un câştig de un milion șapte sute de mii de euro.

Câștigătorul are la dispoziție 90 de zile, începând cu dată tragerii, pentru a-și revendică premiul. Persoana care are biletul câștigător poate merge la agenția loto din Pitești să confirme sau chiar în Capitală.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Autorităţile din Arad sunt decise să achiziţioneze un sistem de supraveghere de 1.500 de camere video...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri