Antena Căutare

S-a întâmplat astăzi cu scriitoarea bătută în zona Gării de Nord din Capitală. Poliţia tocmai a făcut anunţul

Isteria ”ambulanței care fură copii” a făcut o nouă victimă miercuri seară, când o scriitoare a fost bătută în București, în apropiere de Gara de Nord, după ce mai multe persoane au crezut că ”Ambulanța pentru literatură” este un paravan pentru furtul de copii.

Isteria ”ambulanței care fură copii” a făcut o nouă victimă miercuri seară, când o scriitoare a fost bătută în București, în apropiere de Gara de Nord, după ce mai multe persoane au crezut că ”Ambulanța pentru literatură” este un paravan pentru furtul de copii.

De teamă că ar putea fi agresată din nou de cei care au acuzat-o că vrea să le răpească pruncii pentru trafic de organe, femeia a venit pe timpul nopţii să-şi ridice maşina. Între timp, agresorii, două femei şi un bărbat, au fost lăsaţi să plece de la parchet şi vor fi cercetaţi sub control judiciar.

Zile Libere 2018. Câte zile libere mai avem până la sfârşitul anului și când sunt acestea... ACCIDENT TERIBIL pe DN 7, cauzat de o decizie periculoasă a unui șofer! O mașină a izbucnit în FLĂCĂRI. Doi minori au fo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x