Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Animatie: O poveste incalcita

S-a prăbușit cu parapanta, în prima seară de relaxare a măsurilor! Rudele sale, martorii cumplitului accident: „A avut mare noroc!”

S-a ales cu o fractură de bazin, după ce a pierdut controlul în timpul unui zbor cu parapanta şi s-a prăbuşit. Omul îşi dorea să marcheze într-un mod inedit relaxarea restricţiilor. Medicii spun că e norocos că a scăpat cu viaţă.

Un bărbat din Maramureş s-a ales cu o fractură de bazin, după ce a pierdut controlul în timpul unui zbor cu parapanta şi s-a prăbuşit.

Bărbatul, în vârstă de 38 de ani, a vrut să profite de prima seară de libertate şi să se dea cu parapanta. Însă nu a mai putut stăpâni aparatul şi s-a prăbuşit. Era puţin trecut de ora 21 când s-a întâmplat accidentul, undeva între localitățile Cernești și Fânațe.

Citește și:

Marcel Vela, reacție fermă după prima zi de relaxare a măsurilor. Ce trebuie să se întâmple, în perioada următoare: „Bătălia cu noul coronavirus nu a fost câştigată”

În momentul în care familia lui nu a mai putut lua legătura cu acesta, a dat alarma la 112.

Rudele i-au ghidat pe salvatori către zona respectivă. Ştiau că aici obişnuia să să vină cu parapanta.

Bărbatul a avut noroc că a scăpat cu viaţă. S-a ales însă cu răni destul de grave.

Citește și:

Ministrul de Finanțe, declarații noi despre austeritate și tăierea salariilor. Anunțul făcut de Florin Cîțu: „Criza de acum nu se compară cu cea din 2010”

„L-am gasit stabil, constient. Sustine ca a cazut cu parapanta. Prezinta o suspiciune de fractura de bazin”, a declarat Ionică Dobrican, paramedic SMURD Maramureş.

Bărbatul a primit îngrijiri medicale în ambulanţă, iar apoi a fost transportat la spitalul din Baia Mare.

Recomandari