Antena Căutare

S-a prăbușit cu parapanta, în prima seară de relaxare a măsurilor! Rudele sale, martorii cumplitului accident: „A avut mare noroc!”

S-a ales cu o fractură de bazin, după ce a pierdut controlul în timpul unui zbor cu parapanta şi s-a prăbuşit. Omul îşi dorea să marcheze într-un mod inedit relaxarea restricţiilor. Medicii spun că e norocos că a scăpat cu viaţă.

Un bărbat din Maramureş s-a ales cu o fractură de bazin, după ce a pierdut controlul în timpul unui zbor cu parapanta şi s-a prăbuşit.

Bărbatul, în vârstă de 38 de ani, a vrut să profite de prima seară de libertate şi să se dea cu parapanta. Însă nu a mai putut stăpâni aparatul şi s-a prăbuşit. Era puţin trecut de ora 21 când s-a întâmplat accidentul, undeva între localitățile Cernești și Fânațe.

Citește și:

Marcel Vela, reacție fermă după prima zi de relaxare a măsurilor. Ce trebuie să se întâmple, în perioada următoare: „Bătălia cu noul coronavirus nu a fost câştigată”

În momentul în care familia lui nu a mai putut lua legătura cu acesta, a dat alarma la 112.

Rudele i-au ghidat pe salvatori către zona respectivă. Ştiau că aici obişnuia să să vină cu parapanta.

Bărbatul a avut noroc că a scăpat cu viaţă. S-a ales însă cu răni destul de grave.

Citește și:

Ministrul de Finanțe, declarații noi despre austeritate și tăierea salariilor. Anunțul făcut de Florin Cîțu: „Criza de acum nu se compară cu cea din 2010”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bărbatul a primit îngrijiri medicale în ambulanţă, iar apoi a fost transportat la spitalul din Baia Mare.

A evadat din închisoare și a terorizat două comune! „Haiducul Onorel” a fost prins de o mână de săteni și predat Poliție... Se cer măsuri noi, după prima zi de relaxare! Ce greșeală uriașă au făcut românii? Alexandru Rafila: „Sunt îngrijorat. T...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x