Antena Căutare

Alertă națională! O fiară face ravagii în România. Autoritățile avertizează populația: „E o specie foarte periculoasă”

Delta Dunării se află sub asediu. Nu este nicio exagerare, iar autoritățile trag un semnal de alarmă asupra pericolului, care ne pândește.

Delta Dunării se află sub asediu. Nu este nicio exagerare, iar autoritățile trag un semnal de alarmă asupra pericolului, care ne pândește.

În zina Deltei Dunării, șacalii fac ravagii, ucigând căprioare, dar și animalele din gospodăriile oamenilor care locuiesc în zonă.

Șacalul este un mamifer carnivor sălbatic din familia Canidae, asemănător cu lupul, dar mai mic decât acesta, cu coada mai scurtă și cu botul ascuțit. El trăiește în nordul Africii, în sudul Asiei și în sudul Europei și se hrănește cu animale mici și cu hoituri.

Animale de pradă care se adaptează rapid, şacalii au găsit un mediu prielnic în Deltă şi s-au înmulţit. Vânătorii au găsit urmele lor, dar şi resturile animalelor devorate.

Cutremur în urmă cu puțin timp, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a produs... Tensiune la granița cu România! Se întâmplă chiar în aceste momente. Autoritățile au luat o decizie radicală!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x