Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Salarii majorate, pentru polițiști! Ce categorie de agenți va primi mai mulți bani

Salariile a peste 68.000 de polițiști vor fi majorate. Măsura a fost luată de Guvern, printr-o ordonanţă de urgenţă ce a fost adoptată joi.   

Salariile polițiștilor, majorate!

Hepta

Mai exact, Guvernul a decis astăzi majorarea salariului pentru agenţii cu un venit lunar mai mic decât nivelul maxim aflat în plată.

„Prin această OUG se vor recalcula drepturile salariale pentru poliţiştii care au un salariu lunar mai mic decât nivelul maxim aflat în plată, pentru fiecare funcţie, grad, treaptă, gradaţie, vechime în funcţie sau în specialitate, dacă îşi desfăşoară activitatea în aceleaşi condiţii”, a declarat Marcel Vela.

Centrul Bucureștiului, închis pentru mașini, în weekenduri! De când vor fi instituite zone pietonale, la fiecare final de săptămână

Concret, se va majora cuantumul sporurilor pe care îl primesc agenţii de poliție.

„Înregistrăm un număr de aproximativ 68 de mii de poliţişti pentru care acest act face dreptate, cu privire la cuantumul sporului de fidelitate, un număr de 18 mii de cadre pentru cuantumul sporului pentru absolvirea instituţiei de învăţământ superior şi aproximativ 6 mii de poliţişti pentru cuantumul sporului de pericol deosebit”, a mai spus ministrul de Interne, potrivit Mediafax.

Aflați bilanțul oficial actualizat al deceselor provocate de noul coronavirus în România, precum și numărul cazurilor de COVID-19 din țară, aici!

Recomandari