"Salutare, naţiune!" A fost rebelul cinic al presei românești. Povestea omului Andrei Gheorghe: Și-a câștigat primii bani ca profesor

"Salutare, naţiune". Două cuvinte, rostite de vocea inconfundabilă a lui Andrei Gheorghe vor rămâne în amintirea a milioane de români. Un ziarist cu un destin neobişnuit. Născut în Rusia, şi-a petrecut copilăria la malul Mării Negre şi a câştigat primii bani, mai întâi, din meseria de profesor.

"Salutare, naţiune". Două cuvinte, rostite de vocea inconfundabilă a lui Andrei Gheorghe vor rămâne în amintirea a milioane de români. Un ziarist cu un destin neobişnuit.

Născut în Rusia, şi-a petrecut copilăria la malul Mării Negre şi a câştigat primii bani, mai întâi, din meseria de profesor. Deşi marea lui iubire a fost întotdeauna radioul, cariera lui l-a purtat prin televiziune, film şi politică, dar şi prin multe scandaluri şi probleme cu legea.

Andrei Gheorghe s-a născut în Rusia, în oraşul Lipeţk, unde şi-a petrecut şi primii şase ani din viaţă. Familia lui s-a mutat la Constanţa, acolo unde tânărul rebel al undelor FM intra prima oară într-un radio.

"Salutare, naţiune!" A fost rebelul cinic al presei românești. Povestea omului Andrei Gheorghe: Și-a câștigat primii bani ca profesor

Viu, acid, cinic, inteligent şi din ce în ce mai popular, odată cu mutarea în Capitală. Inspirat de un celebru serial al vremii, a creat Midnight Killer. Vârful de popularitate l-a atins însă câţiva mai târziu, cu emisiunea 13-14 cu Andrei Gheorghe.

După plecarea de la radio, Andrei Gheorghe a vrut să cucerească şi micul ecran. Emisiunea lui, Gheorghe, de la Antena 1, a fost una dintre cele mai imprevizibile din acea perioadă. Fie că era vorba despre scandaluri.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri