A fost medic înainte de toate! Sebastian, asistentul SMURD chemat să-și salveze propriul copil, mărturii emoționante: "Mi-am văzut fiul lovit de o mașină!"

Un asistent SMURD din Timişoara a ajuns salvatorul propriului său copil, într-o misiune care l-a marcat pe viaţă. Chiar înainte de decolarea elicopterului, a aflat că victima la care va ajunge este băiatul lui de doar patru ani, spulberat de o maşină.

Cu o stăpânire de sine incredibilă, bărbatul a reuşit să-şi ducă copilul până la spital, unde a intrat direct în operaţie. Acum, băieţelul este bine şi visează şi el să devină un erou.

Sebastian Petruş este asistent medical SMURD în Timişoara. O misiune i-a schimbat definitiv viaţa. În urmă cu câteva zile, în timp ce Sebastian se pregătea să intre în tură, un apel de urgenţă îl trimitea cu elicopterul spre localitatea Fârdea. Un copil fusese lovit de o maşină în timp ce se plimba cu bicicleta. În primele clipe, salvatorul nu a realizat că şi copilul lui se află la bunici, în aceeaşi localitate. Abia înainte de decolare a aflat că, de fapt, trebuie să-şi salveze propriul fiu.

Citește și: „N-am crezut că mă voi bucura să-mi văd puiul plângând!”. Un asistent SMURD, trimis întâmplător să-și salveze propriul fiu!

În cele 15 minute, cât a durat zborul, asistentul SMURD a încercat să se pregătească pentru misiunea vieţii lui. A înţeles că singura şansă a fiului lui este ca el să-şi păstreze calmul.

"E greu, e greu să te stăpâneşti. Am fugit spre ambulanta, am deschis ambulanta. Când l-am văzut pe Mario pe targă am încercat să mă concentrezu pe ce am de făcut", povestește bărbatul.

Rănit grav la picior, băieţelul şi-a recunoscut imediat tatăl şi l-a strigat. A fost încurajarea de care Sebastian avea nevoie. Cu o stăpânire de sine incredibilă, bărbatul şi-a urcat copilul în elicopter şi a plecat spre spitalul din Timişoara.

Citește și: Povestea medicului care a reparat 50 de inimi de copii

"Am povestit despre orice , chiar dacă era un picuț anesteziat şi voia să doarmă. Nu am vărsat nicio lacrimă cât am fost în faţa lui până a ajuns elicopterul la Timişoara şiu a aterizat pe aeroport. Atunci am ieşit puţin afară. Trebuia să mă descarc", a mai spus Sebastian.

opilul de patru ani a suferit o fractură la picior şi a rămas internat în spital alături de mama lui. Peste câteva zile, se va întâlni din nou cu eroul lui. Medicii se pregătesc să-l externeze.

5 dintre cele mai stilate ținute ale Prințesei Diana. Ce rochii au impresionat
Unele dintre cele mai stilate ținute ale Prințesei Diana continuă să impresioneze, la zeci de...
Horoscopul zilei de 28 septembrie 2021. Scorpionii au probleme în cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 septembrie 2021 aduce multe schimbări în viața nativilor din zodia...
Parteneri
Brioșe cu dovleac. Desert de toamnă aromat și colorat
Pentru porția de desert dintr-un weekend petrecut cu cei dragi, îți oferim o minunată rețetă de brioșe cu dovleac. Este un desert de toamnă aromat și colorat, perfect pentru zilele de toamnă ruginie.
Catine.ro
Ultimele știri