Căutare Live

Sansa pe bani europeni: Plan de dezvoltare urbana, pentru Bucuresti

In sfarsit Bucurestii vor avea un plan de dezvoltare urbana. Adica, peste cativa ani exista sanse ca orasul sa arate ca o capitala europeana. Schimbarile vor incepe din centrul istoric. Iar costurile totale ale proiectului se vor ridica la sase milioane de euro, bani din fonduri europene.

Deocamdata, totul este virtual. De exemplu, in centrul istoric sunt prevazute spatii de promenada si de relaxare si ceva mai multa verdeata. Putin mai departe, spre Parcul Izvor, este o pasarela pietonala. Iar de aici se poate ajunge in centrul vechi pe cele doua poduri care leaga cele doua zone centrale ale capitalei.

Aceasta este numai una dintre variantele de modernizare, propuse de arhitecti Primariei. Abia peste cateva zile Municipalitatea va alege varianta finala.

Incident la metrou: Tren deraiat intre statiile Timpuri Noi si Piata Unirii!... Guvernul a promis FMI ca va disponibiliza bugetari si in 2011...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri