Antena Căutare

Sapte romani si-au facut retea de sclavie: Au trimis camioane intregi de cersetori in Italia

Sapte traficanti de persoane din Constanta, care faceau legea la Milano, au fost prinsi de politisti si dusi in arest. Ei fac parte dintr-o retea care racola persoane cu handicap pe care le sechestrau si le obligau sa cerseasca. Timp de un an, traficantii au trimis pe strazile din Milano sute de cersetori pe care-i infometau si chiar ii loveau. Unii dintre ei nu s-au mai intors vii acasa.

Sapte traficanti din Medgidia, Ovidiu din Dobromir au ajuns in arestul politiei. Ei sunt acuzati ca racolau persoane cu handicap, pe care le sechestrau si le trimiteau la cersit in Italia. Printre membrii retelei, si doua femei.

De aproape un an, cei sapte ar fi dus in Italia mai multe persoane pe care le-au sechestrat, le-au infometat si chiar le-au batut cand au refuzat sa cerseasca. Reteaua era bine organizata. Avea masini, bani si case, in vreme ce victimele lor erau tinute pe strada, sub poduri, fara apa si hrana. De bani, nici nu poate fi vorba. O spun oamenii din Dobromir care au cazut in plasa lor. Victimele primeau cel mult cinci milioane de lei vechi pentru cateva luni de cersit in Peninsula. Restul intrau in buzunarele traficantilor.

Intr-un an, au pacalit sute de persoane pe care le imbarcau in microbuze cu destinatia Milano. Peste 50, la fiecare cursa. Unii dintre ei nu s-au mai intors.

Acum, fac obiectul unui mandat european de arestare emis de Parchetul din Milano pentru criminalitate transfrontaliera, trafic de persoane oi sclavie. Fapte pe care codul penal italian el pedepseste cu pana la 20 de ani de inchisoare.

Foto: Intact Images

Inca trei cluburi celebre din Capitala au fost inchise... Primii brazi de Craciun se vand deja pe marginea drumului. Romsilva mentine preturile de anul trecut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x