Antena Căutare

Lidia, o româncă întoarsă din străinătate, revoltată de condițiile de cazare în carantină: ”Am găsit un șarpe în cameră!”

Lidia, o femeie care s-a întors de curând din străinătate și care a fost plasată în carantină, s-a arătat oripilată de condițiile de cazare și, mai mult de atât, susține că a găsit un șarpe în cameră. 

"Era un puiuţ de şarpe, nu ne-a făcut nimic, nici mie, nici colegei, dar vă daţi seamă că ne-am speriat. La un moment dat, am văzut ceva aşa şerpuind şi i-am zis colegei de cameră, iar ea, prima impresie, s-a uitat la mine să vadă dacă mai sunt normală", povesteşte femeia, potrivit Antena 3.

Aceasta a mărturisit că se apropie de sfârşitul perioadei de carantină şi miercuri urmează să plece acasă, la Drobeta-Turnu Severin.

Tratamentul pentru COVID-19 există, OFICIAL! Alexandru Rafila, reprezentant al României la OMS, a dezvăluit când îl vom avea! „Va vindeca pacienții cu coronavirus” – VIDEO

Ea spune că a fost plecată în Italia, cu contract temporar de muncă, dar din cauza crizei de coronavirus, hotelul la care lucra s-a închis şi a trebuie să se întoarcă acasă.

Incendiu la locomotiva unui tren de călători care circulă pe ruta Bucureşti Nord-Craiova... Românii sar în ajutorul medicilor și își deschid casele pentru eroii din prima linie. Nu pot trăi la nesfârşit în spital...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x