Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Adela

Lidia, o româncă întoarsă din străinătate, revoltată de condițiile de cazare în carantină: ”Am găsit un șarpe în cameră!”

Lidia, o femeie care s-a întors de curând din străinătate și care a fost plasată în carantină, s-a arătat oripilată de condițiile de cazare și, mai mult de atât, susține că a găsit un șarpe în cameră. 

"Era un puiuţ de şarpe, nu ne-a făcut nimic, nici mie, nici colegei, dar vă daţi seamă că ne-am speriat. La un moment dat, am văzut ceva aşa şerpuind şi i-am zis colegei de cameră, iar ea, prima impresie, s-a uitat la mine să vadă dacă mai sunt normală", povesteşte femeia, potrivit Antena 3.

Aceasta a mărturisit că se apropie de sfârşitul perioadei de carantină şi miercuri urmează să plece acasă, la Drobeta-Turnu Severin.

Tratamentul pentru COVID-19 există, OFICIAL! Alexandru Rafila, reprezentant al României la OMS, a dezvăluit când îl vom avea! „Va vindeca pacienții cu coronavirus” – VIDEO

Ea spune că a fost plecată în Italia, cu contract temporar de muncă, dar din cauza crizei de coronavirus, hotelul la care lucra s-a închis şi a trebuie să se întoarcă acasă.

Recomandari