Antena Căutare

Situație neobișnuită în zeci de sate! De ce nu s-a mai născut nicio fată, în ultimele trei luni

Situație neobișnuită în mai multe zeci de sate din India, unde timp de trei luni de zile, nu s-a născut nicio fată, lucru care determină autoritățile să se gândească la ”avortul selectiv”

Situație neobișnuită în mai multe zeci de sate din India, unde timp de trei luni de zile, nu s-a născut nicio fată, lucru care determină autoritățile să se gândească la ”avortul selectiv”

Timp de trei luni de zile, în 132 de sate din India, nu s-a născut nicio fată, motiv pentru care autoritățile se tem că părinții aleg să păstreze copilul doar dacă este băiat și să renunțe la sarcină, dacă este fată.

Citește și: O mamă din București și-a violat copiii de 3 și 7 ani, pe videochat! Cine o plătea ca să batjocorească minorii în fața camerei

Această ”practică” a apărut pentru că femeile sunt considerate a fi adevărate ”poveri” întreținute de bărbați. De cealaltă parte, în schimb, bebelușii de sex masculin sunt considerați a fi principalii susținători ai familiilor indiene, motiv pentru că nașterea unui băiețel este un motiv de sărbătoare.

În ultimele luni, printre cei 216 copii născuți în satele indiene din regiunea Uttarakhand nu a existat nicio fată, scrie Daily Mail.

Mamă a doi copii, dată afară din avion din cauza bluzei pe care o purta: „M-au umilit!” - Cum era îmbrăcată femeia

India a interzis avortul selectiv în 1994, însă practica este încă comună în rândul femeilor, pentru că fetele sunt văzute ca o povară financiară pentru bărbați.

Definitivat 2019. Înscriere, calendarul examenelor și subiecte. Tot ce trebuie să știi... O femeie din Galați amendată după ce pisicile i-au terorizat pe vecini...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x