Antena Căutare

Mamă a doi copii, dată afară din avion din cauza bluzei pe care o purta: „M-au umilit!” - Cum era îmbrăcată femeia

O mamă a doi copii a fost dată afară din avion din cauza bluzei pe care o purta. Cu toate că femeia a împrumutat un hanorac de unul dintre prietenii cu care urma să plece în vacanță, însoțitoarele de bord nu i-au permis să se întoarcă, așa că fost nevoită să petreacă o nopate întreagă în aeroport, până la următorul zbor.

O mamă a doi copii a fost dată afară din avion din cauza bluzei pe care o purta. Cu toate că femeia a împrumutat un hanorac de unul dintre prietenii cu care urma să se întoarcă vacanță, însoțitoarele de bord nu i-au permis să se întoarcă, așa că fost nevoită să petreacă o nopate întreagă în aeroport, până la următorul zbor.

Harriet Osborne se pregătea să se întoarcă acasă, după o vacanță în Malaga. Tânăra mamă abia își ocupase locul în avion și aștepta decolarea, când a fost abordată de una dintre însoțitoarele de bord. Mai mulți pasageri reclamaseră faptul că Harriet era îmbrăcată indecent, purtând o bluză semitransparentă, fără sutien.

Harriet a fost rugată să își ia bagajul de mână și să iasă din avion. Șocată de cele întâmplate, femeia s-a schimbat, dar nu a fost reprimită la bordul aeronavei.

„Echipajul s-a purtat îngrozitor cu mine, m-au făcut să mă simt ieftină. O însoțitoare de bord a venit la mine și mi-a spus, în fața tuturor pasagerilor, că nu pot sta în avion îmbrăcată așa. Mi-a luat mâinile și mi le-a pus peste sâni. După ce am fost dată afară, m-am schimbat, dar nu am fost lăsată să urc. Am fost șocată”, a povestit femeia.

Pentru a se putea întoarce acasă, Harriet a trebuit să își cumpere un alt bilet de avion. Primul zbor era programat a doua zi, așa că și-a petrecut noaptea dormind pe podeaua sălii de așteptare a aeroportului din Malaga.

Mamă a doi copii, dată afară din avion din cauza bluzei pe care o purta: „M-au umilit!” - Cum era îmbrăcată femeia

„Am început să plâng. La un moment dat, am întâlnit doi polițiști. Nu le-a venit să creadă ce pățisem. Nu m îmbrac niciodată provocator când sunt acasă, în Suffolk, dar eram în vacanță, mă simțeam bine...Acea femeie m-a umilit”, a adăugat aceasta.

Reprezentanții companiei aeriene implicate în acest incident au transmis: „Echipajul de zbor ia solicitat pasagerei să își schimbe bluza, iar aceasta a acceptat. Femeia a fost scoasă de la bordul aeronavei din cauza comportamentului agresiv.”

Suspendarea activităţii Parlamentului britanic a stârnit proteste din partea politicienilor şi a celor care se opun unui... Rusia l-a transferat pe cineastul Oleg Senţov la Moscova ca parte a unor negocieri cu Ucraina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x