Căutare Live

Scandal imens la un colegiu din Buzău, după ce un elev a făcut public un videoclip compromițător cu o profesoară

Un scandal monstruos a pornit la Colegiul  Bogdan Petriceicu Haşdeu din Buzău, după ce Andrei, un elev de clasa a XI-a a vrut să o "desființeze" pe profesoara de desen, acest lucru petrecându-se după ce îi dăduse nota 3.

Un scandal monstruos a pornit la Colegiul Bogdan Petriceicu Haşdeu din Buzău, după ce Andrei, un elev de clasa a XI-a a vrut să o ,,desființeze" pe profesoara de desen, acest lucru petrecându-se după ce îi dăduse nota 3.

Totul a fost postat pe Facebook
Băiatul a postat pe rețeaua de socializare Facebook, într-un grup închis, în care se aflau exclusiv elevii colegiului, un filmuleț în care profesoara de desen dansa lasciv. Descrierea filmulețului a fost una cu adevărat dură ,,Colegiul Bogdan Petriceicu Haşdeu este liceul în care este interzisă purtarea bărbii și a părului lung, dar unde predă una dintre cele mai luminate minți ale sistemului de învățământ, această struțo-cămilă a artei, care se zbate între vocația de a cânta și de a desena”.

Postarea băiatului a stârnit multe controverse și un amalgam de comentarii pro și contra. Comunitatea în care a postat elevul numără aproximativ 3000 de elevi, însă informațiile din interiorul grupului nu par a rămâne confidențiale.

Profesoara de desen a aflat de gestul impertinent al elevului și s-a prezentat imediat la directoratul șscolii pentru a cere nota scăzută la purtare, sau chiar exmatricularea.

Vezi videoclipul care a stârnit mii de reacții:

34 de ani de la Cernobîl. Imaginile gloriei din Pripiat, orașul în care s-a construit centrala morții. Așa arăta înainte... Top 8 cele mai frumoase colinde de Crăciun interpretate de Ștefan Bănică...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri