Scandal la o școală din Râmnicu Vâlcea. Directorul și o învățătoare, surprinși în timp ce întrețineau relații intime

 

Directorul unei școli din Râmnicu Vâlcea este acuzat că ar avea o aventură cu una dintre învăţătoare, iar actele intime s-ar fi petrecut chiar în şcoală.

Idila dintre director și învățătoare a ieșit abia acum la iveală, deși totul s-ar fi întâmplat în a doua zi de Paște.

Cei doi ar fi fost surprinși de un alt cadru didactic în incinta școlii, în timp ce întrețineau relații intime. 

Directorul școlii: "Sunt hărțuit"

Pe de altă parte, directorul școlii se apără și susține că totul este o făcătură. 

"Nu sunt deloc surprins de ceea ce a apărut azi în presă. Sunt al doilea caz Burlan. Știți că și directorul de la Școală nr. 9 a fost schimbat în același mod. De mai multe luni de zile sunt șantajat și hărțuit de soțul învățătoarei. Am căzut victima acestui complot și este degradant că această familie își spală rufele în public cu mine. A trimis oameni să mă amenințe. Am dovezi clare că sunt hărțuit. Miza este schimbarea mea din funcția de director. Sunt un admirator al domnului primar Gutau și m-am dedicat total școlii. Probabil că deranjez!", a declarat directorul Cosmin Faitar, potrivit voceavalcii.ro.

Soțul învățătoarei a aflat și el despre această aventură, care s-a plâns şefei Inspectoratului Școlar Vâlcea. Ea a anunțat că va demara o anchetă şi va lua măsuri drastice, în cazul în care se dovedește că faptele sunt adevărate. facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI