Căutare Live

Scandal monstru într-un cartier rezidențial din Bragadiru. Mărturisirile unei femei: ”S-a supărat pe noi, ne-a aruncat mesele, băncile şi a spus marş acasă!''

Scandal monstru într-un cartier rezidențial din Bragadiru, unde mai mulți locatari se plâng de faptul că trăiesc un coșmar de mai bine de un an de zile, după ce au refuzat să semneze un contract de mentenanță impus de dezvoltatorul imobiliar. 

Potrivit Antena 3, oamenii au explicat că și-au dorit să se organizeze într-o asociație de proprietari, dar dezvoltatorul nu a fost de acord. În cele din urmă, pentru că nu au semnat contractele, locatarii au rămas fără apă potabilă, iar coșmarul nu s-a oprit aici, deoarece amenințările s-au transformat în violențe.

Mai exact, o femeie a povestit că a fost bătută de către dezvoltator pentru că a avut curajul să-l ia la întrebări.

Scandal monstru în platoul Acces Direct! Viorel Stegaru, criză de gelozie în direct, după ce Rafaelo și-a făcut apariția: "Nu-l suport!"

”S-a supărat pe noi, ne-a aruncat mesele, băncile şi a spus marş la voi acasă! M-a înjurat, m-a agresat fizic, verbal, am martori. Am depus plângere la Poliţie chiar în ziua aceea, acum nouă luni de zile”, povesteşte o locatară.

Întrebat dacă doreşte să răspundă acuzaţiilor, dezvoltatorul a refuzat, acuzându-i pe locatari că nu îşi plătesc întreţinerea. Inspectoratul Judeţean de Poliţie Ilfov a anunţat că au fost deschise două dosare penale pentru furtul apometrelor.

Totodată, autorităţile amintesc faptul că bărbatul are o condamnare în prima instanţă pentru fapte de violenţă.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Spații de cazare ale unei ferme de sparanghel la care lucrează români, închise de autoritățile austriece din cauza condi...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri