Scandal monstru în platoul Acces Direct! Viorel Stegaru, criză de gelozie în direct, după ce Rafaelo și-a făcut apariția: "Nu-l suport!"

Înainte de a se încheia emisiunea ”Acces Direct” de astăzi, Viorel a făcut din nou o criză de gelozie.

Viorel nu a mai rezistat și a făcut o criză de gelozie în direct, după ce partenerul de scenă al soției sale, Rafaelo și-a făcut apariția în platou. Într-un asemenea moment, Vulpița și-a pus imediat soțul la punct.

Soțul Vulpiței nu poate accepta succesul de care aceasta are parte, dar mai ales, acesta nu poate privi cum un alt bărbat îi atinge jumătate.

Vulpița și Viorel i-au cântat lui Mihai Trăistariu. Ce spune artistul despre performanța soților Stegaru: "Trebuie să îi facă cineva o piesă de operă"

Chiar în platoul emisiunii, Viorel a început un adevărat scandal, atunci când în culise și-a făcut apariția Rafaelo, care urma să cânte alături de Vulpița. La vederea ”adversarului”, Viorel a izbucnit.

Viorel, criză de gelozie în direct, după ce Rafaelo și-a făcut apariția

”Nu îl las să intre în platou. Astăzi este ultima emisiune a mea, dacă Veronica stă și dansează îmbrăcată așa. Gata, pa”, au fost ultimele cuvinte ale lui Viorel înainte de a părăsi platoul emisiunii ”Acces Direct”.

Veronica Stegaru nu s-a lăsat și imediat și-a pus soțul gelos la punct, în stilul caracteristic.

Bombă! Veronica se iubește cu un alt bărbat. Tânără din Blăgești s-a răzbunat pe soțul ei: "E de aici din București"

”Dar tu ce vrei să port fustele bunicii tale, de alea lungi până în pământ? Uite, ce mă enervează, nu mă mai amența. Hai, drum bun”, a reacționat imediat Vulpița.

După toată această scenă, Vulpița și Rafaelo au mai cântat o dată hit-ul care i-a ținut timp de două săptămâni pe locul unu pe YouTube, adunând 6.400.000 de vizualizări.

Pentru mai mule detalii, urmăriți materialul de mai sus din cadrul emisiunii Acaces Direct!

Ultimele știri