Antena Căutare

Scandal în trafic între un poliţist şi un şofer care nu i-a permis să-i atingă actele. „Te scot cu forţa dacă nu mi le dai”

Scandal uriaș între un polițist din Câmpulung Muscel, judeţul Argeş, care verifica dacă se respectă ordonanța militară și un șofer.

Scandal în trafic între un poliţist şi un şofer care nu i-a permis să-i atingă actele. „Te scot cu forţa dacă nu mi le dai”
Incident în trafic între un polițist și un șofer | captura video

Tânărul a fost oprit de omul legii, însă discuția dintre cei doi a degenerat în scurt timp și s-a ajuns la amenințări, pentru că bărbatul a refuzat să îi dea actele și i le-a arătat doar prin geamul mașinii.

"Chiar dacă aveţi mănuşi, aţi atins şi alte lucruri... Dacă iau coronavirusul?", a întrebat Mihnea Ciolan. "Asta e, nu mai fii aşa tupeist", a fost răspunsul poliţistului.

Omul legii i-a cerut apoi toate actele, pe care șoferul i le-a arătat prin geam. "Te scot cu forţa dacă nu-mi dai actele, îţi dau cu spray şi ieşi singur... îţi iau şi talonul pentru că aşa vreau eu", a spus poliţistul.

Panicat, tânărul a sunat la 112 şi a cerut ajutor.

Medicamentul anti-coronavirus, la un pas de a fi lansat pe piață. Cum se va numi?... Constatarea sumbră a unui medic din București: „În cele mai multe cazuri, confirmarea COVID-19 a venit post-mortem sau î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x