Căutare Live

Scandalul în cazul Boureanu scoate la suprafaţă o gravă problemă de ordine publică. Poliţia NU are proceduri de intervenţie în situaţiile conflictuale

A fost zi de vizită la Arestul Central pentru Cristian Boureanu, reţinut după ce a lovit un poliţist. Dar şi fostul politician a fost lovit, la rândul său.

A fost zi de vizită la Arestul Central pentru Cristian Boureanu, reţinut după ce a lovit un poliţist. Dar şi fostul politician a fost lovit, la rândul său.

Dovada e vizibilă în imaginile surprinse acum câteva ore, când fostul parlamentar a ajuns la dentist. Cu ochiul vânăt şi în cătuşe, a coborât din duba poliţiei. Înainte de a-şi repara dantura, Boureanu i-a reclamat pe agenţii care i-ar fi distrus-o.

Conflictul de zilele trecute a stârnit dispute aprinse, care au scos la suprafaţă o realitate surprinzătoare: poliţiştii NU au reguli clare pentru intervenţii în forţă.

Fotografiile victimelor de la Colectiv au dispărut din altarul special amenajat în memoria celor 64 de tineri decedați: ... Imagini şocante cu elevi care îşi torturează colegii. Nu mai sunt scene izolate. Cifrele despre bătăi şi umilinţe între ...
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Ce înseamna acest aspect pentru zodii
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Pe final de lună septembrie și început de lună...
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2022. Racii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 octombrie 2022 spune că nativii din zodia Racilor se gândesc serios la...
Parteneri
Prințul Harry a fost pe front, în războiul din Afganistan. Ce rol a jucat în armata britanică
Catine.ro
Ultimele știri
x