Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Adela

Scandalul mașinilor de lux explodează la MAI. Cine a folosit, de fapt, BMW-ul cumpărat de Carmen Dan și care a ajuns la Camera Deputațillor

Apar noi acuzații la adresa lui Carmen Dan după izbucnirea scandalului de la nivelul Ministerului de Interne. Mai exact, Marcel Vela o acuză pe Carmen Dan ca a facut cadou un bolid de lux conducerii Camerei Deputaţilor.

Ministrul de Interne a dezvăluit că au fost cumpărate, pe lângă autoturismul de zeci de mii de euro, alte mașini pentru paza demnitarilor. Marcel Ciolacu susține, însă, că bolidul de lux a fost folosit de doi vicepresedinti PNL.

Ministrul de Interne o acuză pe Carmen Dan că a cumpărat un bolid de lux pentru Camera Deputaților, dar şi alte patru autoturisme de care s-ar fi bucurat membrii PSD, potrivit Antena 3.

Mașina de mii de euro a fost folosită exclusiv de vicepreședinți ai forului legislativ din partea PNL, spune președintele interimar PSD, Marcel Ciolacu.

Reacția lui Marcel Vela vine după revolta sindicalistilor cu privire la lipsa dotărilor de la ministerul de interne. Sindicatul Europol i-a transmis ministrului, să cumpere „un lot de sicrie de la pompe funebre", după ce o mașină cu doi polițiști s-a răsturnat într-un șanț în apropiere de Satu Mare.

Recomandari