Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Schimbare importantă, la apelurile video de pe Facebook! Ce vor putea face utilizatorii

Facebook își surprinde utilizatorii cu o schimbare. Mai exact, lansează o funcţie ce le va permite acestora să transmită în direct un apel video cu până la 50 de persoane. 

Schimbare importantă, la apelurile video de pe Facebook! Ce vor putea face utilizatorii

Utilizatorii Facebook vor putea invita persoane să participe la „Messenger Rooms”, inclusiv persoane care nu au un cont pe platforma de socializare, pentru apeluri video de grup, iar apoi vor putea transmite în direct, pe orice profil, pagină sau grup de pe platforma Facebook.

Inițiativa intensifică eforturile Facebook de a profita de creşterea puternică a cererii pentru servicii de video conferinţe declanşată de criza noului coronavirus, ce a transformat Zoom Video Communications într-un nume cunoscut de toată lumea.

Alte companii de tehnologie au lansat servicii similare pentru a atrage utilizatorii. Google, de exemplu, permite utilizatorilor să găzduiască gratuit conferinţe video pe Meet.

„Te rugăm, te implorăm, NU face asta!”. S-a omorât în timpul unui live pe Facebook! Fiica lui, mesaj sfâșietor! „Nu voi putea, tată!”

Facebook a anunţat că începând de joi lansează în unele ţări funcţia pe platforma sa şi pe Messenger şi că în curând va extinde serviciul în toate ţările unde este disponibil Messenger Rooms.

Transmisiunile în direct de pe pagini Facebook s-au dublat în iunie comparativ cu anul anterior, în urma măsurilor de distanţare socială impuse de autorităţile mai multor ţări începând din martie, ca reacţie la pandemia de coronavirus.

Recomandari