Live acumX Factor (r)
Prime Time 20:50Observator Special

Schimbare majoră în școli! Ce se va întâmpla, din toamnă. Ministrul Educației, anunț de ultim moment!

Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, a declarat, miercuri seară, că nu crede că este posibil ca, din toamnă, clasele de elevi să mai aibă peste 30 de elevi. Este luată în calcul varianta ca o parte a activităţilor școlare să fie derulate online.

Schimbare majoră în școli! Ce se va întâmpla, din toamnă. Ministrul Educației, anunț de ultim moment!

Ministrul Monica Anisie a vorbit, miercuri seară, la Digi 24, despre pregătirile pentru examenele de Evaluare Naţională şi Bacalaureat şi a precizat că se discută cu specialiştii Institutului de Sănătate Publică pentru a putea răspunde la toate întrebările părinţilor şi elevilor.

„La acest moment, scenariul acesta nu îl văd posibil, nu ne mai putem întoarce la sălile de clasă pline cu peste 30 de elevi la clasă. Trebuie să luăm măsuri de la toamnă, în aşa fel încât să reducem numărul de copii la clasă”, a spus Monica Anisie.

Bacalaureat și Evaluare Națională 2020. Ce se va întâmpla cu elevii cu temperatură de peste 37,3, în ziua examenului

Ministrul Educaţiei a precizat că se lucrează la scenariul în care o parte dintre activităţile didactice să fie susţinute online.

Bacalaureat 2020. Calendarul a fost modificat! Schimbările ce au fost făcute, din cauza pandemiei de coronavirus. Cum arăta inițial

„MEC se pregăteşte şi pentru un astfel de scenariu. Guvernul a alocat 150 de milioane de lei pentru a cumpăra tablete pentru copiii din mediile dezavantajate şi tot MEC pregăteşte Ghiduri metodologice pentru profesori şi cursuri de formare pentru a se familiariza cu acest tip de predare”, a mai afirmat ministrul Educaţiei.

Recomandari