Antena Căutare

Singura școală din România care pregătește pompieri va accepta și fete din 2020

Singura unitate de învățământ care pregătește subofițeri pentru Inspectoratele pentru Situaţii de Urgenţă, Şcoala de Pompieri şi Protecţie Cvilă “Pavel Zăgănescu” , va avea locuri și pentru persoanele de sex feminin. Acestea vor avea ocazia să se înscrie pentru examenul programat la începutul anului viitor

Singura unitate de învățământ care pregătește subofițeri pentru Inspectoratele pentru Situaţii de Urgenţă, Şcoala de Pompieri şi Protecţie Civilă “Pavel Zăgănescu” , va avea locuri și pentru persoanele de sex feminin. Acestea vor avea ocazia să se înscrie pentru examenul programat la începutul anului viitor.

Absolventele de liceu vor avea ocazia să candideze pentru cele 300 de locuri începând cu luna ianuarie 2020. Școala își are sediul în Boldeşti, din judeţul Prahova.

”S-a decis ca şi fetele să poată urma cursurile şcolii noastre întrucât foarte multe tinere îşi doresc să ajungă să îmbrace uniforma de pompier. Din ianuarie 2020, şcoala va primi şi fete, iar recrutarea o va face fiecare Inspectorat pentru Situaţii de Urgenţă la nivel judeţean”, a declarat purtătorul de cuvânt al Şcolii de Subofiţeri Pompieri, plutonier adjutant Viorela Nicolescu Sava.

Subiecte Bac 2019 Limba Română: subiecte grele! Ce spun profesorii... „Să sperăm că va veni, mai ales că mai are la activ plecări din astea”. O poștăriță din Caransebeș a dispărut cu banii p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x