„Îngerul era om, mulțumesc!” Scrisoarea emoționantă a Ioanei, care a învins coronavirusul, cu ajutorul unor „eroi cu mască”

„Există pe lumea aceasta oameni în fața cărora nu ai cum să nu te înclini. Cred că toți ar trebui să știm de existența lor” - Este începutul unei scrisori emoționante. Ioana îl recunoștea pe medicul care o trata doar după ochi și voce.

„Îngerul era om, multumesc, domnule doctor!” Scrisoarea emoționantă a Ioanei, care a învins coronavirusul

Facebook

Ioana Avram, o tânără din Pitești, a fost printre cei infectați cu noul coronavirus. Pe toată durata internării, medicii și asistentele care au avut grijă de ea au devenit, așa cum spune chiar ea „îngeri” salvatori. Nu le vedea niciodată chipul, din cauza echipamentelor de protecție.

După ce a fost declarată vindecată și externată, Ioana le-a transmis un mesaj emoționant:

„Domnule doctor Dinescu Alexandru Stefan, va multumesc!
Exista pe lumea aceasta oameni in fata carora nu ai cum sa nu te inclini. Cred ca toti ar trebui sa știm de existenta lor!
Pe data de 1 iulie eu si sotul am fost diagnosticati cu Covid19 (primul sentiment a fost de furie, neintelegere, neputiinta... ).

Am fost internați la Spitalul de Pneumoftiziologie “Sf. Andrei” din Valea Iasului. Câți ați auzit oare de acest spital? Ei, vreau sa stiti ca acolo exista o echipa de oameni profesionisti cum nu am mai intalnit si nu am mai auzit sa existe pe la noi, de medici, asistente, infirmiere, până la ingrijitoare...

In fiecare zi venea la noi un inger a carui față nu o vedeam niciodata din cauza echipamentelor de protectie împotriva Covid19. Profesionalismul său si a echipei spitalului a facut ca aceasta perioada dificila din viata noastra sa fie depasita mult mai usor.

Momentul care m-a impresionat pana la lacrimi si va ramane pentru totdeauna in memoria mea a fost la externare, atunci cand in fata spitalului, la distanta, langa ambulanta care urma sa ne transporte acasa, ne astepta cel pe care incercam sa mi-l imaginez de fiecare data cand intra in salon. Ingerul era om, doctorul Dinescu Alexandru Stefan.

Va multumesc frumos, domnule doctor! Multumesc frumos doamnei asitente, Sorina, cea care mi-a recoltat testul inainte de externare, deși muream de frica, si intreg personalului! In spatele chipurilor acoperite sunt OAMENI!”, a scris tânăra, pe Facebook.

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri