Antena Căutare

O mamă şi copilul său de doi ani, spulberaţi de o mașină condusă de un adolescent, în Alexandria. Atenție, imagini cu puternic impact

Accident cumplit, seara trecută, într-o parcare din Alexandria. O mamă şi copilul său aflat într-o tricicletă au fost spulberaţi în plin de un autoturism. La volan era un puşti de numai 15 ani, iar în dreapta, un prieten. Adolescentul furase maşina de la tatăl său şi plecase în plimbare.

O mamă şi copilul său de doi ani, spulberaţi de o mașină condusă de un adolescent, în Alexandria. Atenție, imagini cu puternic impact Galerie
Accident grav în Alexandria. O mamă şi copilul său, spulberaţi de o mașină | Captură video

Într-o curbă, i-a explodat cauciucul roţii din stânga-faţă şi aşa a pierdut controlul direcţiei şi a intrat violent în femeia de 32 de ani şi copilul de numai doi anişori. Apoi, a fugit de la faţa locului, însă poliţiştii l-au găsit rapid. Impactul a fost surprins pe camerele de supraveghere şi vă avertizăm că sunt cu puternic impact emoţional.

Pe imagini se vede cum părinţii alături de copilul lor se plimbau în zona Pădurea Vedea din oraş, când într-o fracţiune de secundă, o maşină intră glonţ în ei, iar tatăl se fereşte din cale în ultimul moment.

Adolescentul din Alexandria furase mașina de la tatăl său

La volan era un puşti de numai 15 ani, iar în dreapta, un prieten. Adolescentul furase maşina de la tatăl său şi plecase în plimbare.

Mama şi copilul au scăpat cu viaţă, însă au fost transportaţi de urgenţă la spital. Poliţiştii au deschis acum un dosar penal pentru vătămare coroporală din culpă.

„Îngerul era om, mulțumesc!” Scrisoarea emoționantă a Ioanei, care a învins coronavirusul, cu ajutorul unor „eroi cu mas... Vreme rea în aproape toată țara, cu temperaturi de 15 grade. ANM, cod galben de ploi și vijelii. Care sunt zonele vizate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x