Antena Căutare

Scrisoarea unui tată care îşi „alungă” fiul din ţară, înnebunit de furie după incidentele tragice de la Colectiv! „Du-te departe...”

Un tată a scris recent pe internet o scrisoare în care își roagă fiul să plece cât mai departe de România.

”Dragul meu băiat, a sosit vremea, ca în calitate de tată, să-ţi dau un sfat: învaţă , dragul meu băiat, învţă atât de mult şi atât de temeinic astfel încât să poţi pleca din ţara asta, ţara „lucrului bine făcut”, ţara în care bebeluşii ard în maternităţi, tinerii mor în cluburi, sau îşi dau viaţa pentru confortul unor aşa zişi demnitari, ţara în care scumpii noştri politicieni sunt surprinşi dormind în timpul şedinţelor, ţara în care aceeaşi politicieni, care au depus un jurământ, acela de a sluji cetăţeanul, îşi afundă adânc mâinile în mocirla şpăgilor, învârtind sume ameţitor de mari pentru oamenii simpli, iar când sunt prinşi, cei drept sporadic, sunt victimele sistemului şi a opozanţilor politici.

Du-te, fiul meu… du-te departe de mega-caracatiţa urii şi a răutăţii care a pus stăpânire pe sufletele noastre. Du-te departe de ţara asta a ”lucrului bine făcut”, în care eşti pierdut dacă nu împingi ceva , oriune ! Ţara asta în care e mult mai uşor să cobori în berna drapelul decât să elaborezi legile în aşa fel încât să nu se ajungă niciodată la situaţii sinistre. Ţara în care nimeni nu e responabil pentru nimic, decât pentru îmbogăţire rapidă şi fără muncă.

Du-te, fiul meu, acolo unde n-o sa fii în pericolul de a-ţi scrânti glezna în timp ce mergi pe un trotuar care a costat milioane pe hârtie, dar în realitate e plin de găuri, unde n-o sa fii în pericol de a-ţi cade în cap tencuiala de pe o clădire veche de 70 de ani, unde nu există pericolul de a te răni sau muri la volan, în timp ce faci slalom printre gropile abia „plombate”, dar care din cauza „vremii potrivnice”, s-au surpat.

Nu fi patriot şi nu mai suporta mizeriile şi minciunile folosite ani şi ani de către aceeaşi oameni, doar pentru a-şi construi ei palate şi averi. Pleacă din ţara asta în care, ca să-ţi îngropi morţii, trebuie să faci credit la bancă pentru ca a ajuns să coste înmormântarea mai mult decât nunta.
Pleacă din ţara asta, pentru că s-a ajuns ca valoarea unui om sa fie dată de grosimea portofelului, numărului de carduri, maşinile conduse sau eticheta de pe haine.

Pleacă acolo unde n-o să întâlneşti oameni vorbind singuri pe străzi din cauza grijilor, unde n-o să auzi despre atâtea sinucideri din cauza deznădejdii….

Du-te, fiul meu… dă-ţi şansa să creşti armonios la minte şi în inimă…”

Sursa: stirideactualitate.ro

Citește și:

Dramele din curtea spitalului! „Acolo stau părinții, în frig, să nu cumva să le moară copiii și să nu fie acolo...”

Doctorul care a încercat să-l salveze pe eroul Claudiu Petre povestește ce s-a întâmplat cu adevărat! Misterul morții a fost elucidat!

Apar dovezi noi! Filmarea arată că incendiul nu a izbucnit în timpul melodiei „The Day We Die”! Ce s-a întâmplat cu adevărat

Meteorologii anunță grade cu minus în termometre! Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni... Te va revolta instant! Ce spune un preot despre tragedia din clubul Colectiv...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x