Antena Căutare

Scutul anti-racheta de la Deveselu ii lasa pe localnici fara semnal la telefoanele mobile

Romanii din Deveselu s-au veselit degeaba. Americanii vin, dar se pare ca aduc cu ei si probleme. Scutul anti-racheta nu le va aduce visul american mai aproape, ci le va intrerupe semnalul la telefoanele mobile.

Chiar americanii au tras semnalul de alarma, in doua rapoarte guvernamentale care scot la iveala si alte hibe ale planului pus la cale de Obama.


Vestea ca americanii pun un scut antiracheta in Romania i-a bucurat la inceput pe localnicii din Deveselu. Initial, americanii au spus ca scutul antiracheta va face din Deveselu un punct important pe harta lumii.

Acum, un raport guvernamental arata ca mica localitate din inima Olteniei s-ar putea transforma mai degraba intr-o gaura neagra.

Undele sistemului de interceptare ar putea interfera cu undele de telefonie mobila, televiziune si radio din zona. Astfel, localnicii din Deveselu ar putea ramane fara semnal fix in timpul unei convorbiri importante, iar telenovela preferata ar putea fi bruiata de orice obiect zburator.

Acelasi raport guvernamental spune ca radarele nu prea fac diferenta dintre o racheta si un balon cu aer cald, de exemplu.

COD GALBEN de inundatii in zece judete... Fiul lui Miron Cozma, retinut pentru evaziune fiscala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x