Antena Căutare

Fiul lui Miron Cozma, retinut pentru evaziune fiscala

Dan Cozma, fiul fostului lider al minerilor din Valea Jiului Miron Cozma, a fost retinut si dus la audieri de politistii din cadrul Brigazii de Combatare a Crimei Organizate din Timis. El este cercetat intr-un dosar de evaziune fiscala, prejudiciul fiind estimat la aproape un milion de euro.

Potrivit prim-procurorului Parchetului de pe langa Tribunalul Timis, Ion Brasoveanu, in acest dosar mai sunt cercetate alte noua persoane, majoritatea cetateni italieni.

Potrivit acestuia, Dan Cozma ar fi facut parte dintr-o retea care aducea in Romania marfa contrafacuta sau fara acte si care provenea din China.

Marti dimineata, la Lipova, in judetul Arad, a fost oprit un TIR incarcat cu marfa care venea din Ungaria, insa nu avea documente insotitoare. Autotrenul a fost descarcat la sediul Vamii din Timisoara, iar soferul a fost dus si el la audieri.

Potrivit unor surse din randul anchetatorilor, reteaua functiona de aproape un an. Membrii filierei valorificau tot ce se putea vinde pe piata, de la haine la obiecte sanitare


Foto: Intactimages

Scutul anti-racheta de la Deveselu ii lasa pe localnici fara semnal la telefoanele mobile... Gelu Marin Oltean, noul sef al DGIPI...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x