Antena Căutare

Procurorii cer pedepse mai mari pentru fuga din izolare. Ei propun ani grei de închisoare pentru cine nu respectă izolarea

O asociație a procurorilor cere ca să fie crescute pedepsele pentru românii care nu respectă izolarea. Aceștia ar putea fi pedepsiți cu închisoarea de la șapte până la zece ani.

Sunt 49 de dosare în lucru pentru românii care nu au respectat izolarea la domiciliu și au plecat de acasă deși erau suspcți de coronavirus.

Urmează să se vadă dacă solicitarea va fi dezbătută în Guvern, care poate da o Ordonanță de Urgență, în acest context.

Observator Update, 18 martie, ora 15:00: Un suspect de coronavirus a fugit din spital. Polițiștii îl caută

Conform Codului Penal, pedeapasa este de doi ani de închisoare, pentru cei care nu respectă măsura izolării la domiciliu a celor infectați cu coronavirus, iar ceea ce cer acum procurorii este creșterea pedepsei cu închisoarea de la doi la zece ani.

Există cazuri în România de persoane care au infectat mai mulți oameni, cum este cazul bărbatului internat la Spitalul Gerota.

Urmăriți toată știrea prezentată în cadrul emisiunii Esențial de la Antena 3.

O asociaţie a procurorilor cere înăsprirea pedepselor pentru zădărnicirea combaterii bolilor, în actualul context epidem... Experiența unei tinere în vama Nădlac: "O nație care se duce încet, dar sigur, niște iresponsabili". Românii a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x