Căutare Live

Se dau măști gratuite pentru persoanele cu venituri mici. În ce oraș din România vor beneficia oamenii de acest sprijin

În Suceava, unul dintre cele mai afectate orașe de coronavirus, se vor distribui peste 3.668 de măşti de protecţie persoanelor cu venituri mici, în conformitate cu legislaţia în vigoare, a declarat, miercuri, primarul Ion Lungu.

Se dau măști gratuite pentru persoanele cu venituri mici. În ce oraș din România vor beneficia oamenii de acest sprijin


Potrivit primarului, municipalitatea aşteaptă să primească de la Ministerul Muncii aceste materiale de protecţie, după care urmează să le distribuie categoriile de persoane ce se înscriu în criteriile prevăzute în actul normativ.Lungu a precizat că un număr de 159 de măşti este destinat persoanelor care beneficiază de ajutor social, iar alte 363 de măşti pentru cele care beneficiază de ajutor de susţinere a familiei.

Coronavirus în România, 3 iunie 2020. Live Update. 152 de cazuri noi, anunțate oficial. Câte teste COVID-19 s-au făcut, în ultimele 24 de ore?


Totodată, pentru pensionarii cu pensii până la 704 lei şi persoanele cu handicap se vor distribui 2.430, respectiv 716 măşti de protecţie.

Cea mai periculoasă informație ce a apărut despre COVID-19, demontată! Medicii trag semnalul de alarmă: „Nu e de glumit! E big fake news!”


"Am fost înştiinţaţi că vom primi aceste măşti. În măsura în care vin, conform ordonanţei date, noi trebuie să le distribuim într-o perioadă de trei zile. Vom anunţa punctele de distribuire ale acestor măşti în măsura în care ele vin", a spus Lungu.

(sursa: Agerpres)

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Ultimă oră! Este oficial! De când se dublează alocațiile. Parlamentul a decis!...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri