Antena Căutare

Se poate! Un politist roman, aflat in timpul liber, a prins un hot ce tocmai furase cablurile unui lift

Un hot a fost prins dupa ce a avut ghinionul sa dea nas in nas cu un politist. Barbatul tocmai taiase cablurile unui lift, cand s-a intalnit pe scara blocului cu un om al legii. Dupa o urmarire, politistul aflat in timpul liber l-a imobilizat pe infractor si l-a predat colegilor de serviciu.

Agentul de politie in cauza, George Vasile, le-a povestit reporterilor Observator ce s-a intamplat intr-un cartier marginas al Capitalei. “La etajul trei m-am intersectat cu un individ, avea un bagaj voluminos negru, l-am pipait, mi-am dat seama ca sunt cabluri”. Primise oricum mai multe plangeri la sectia de politie.

“Mi-a confirmat suspiciunile in momentul in care a luat- o la fuga, atunci cand i-am zis sa stea pe loc. Am procedat la urmarirea acestuia, l-am oprit la parterul blocului. l-am imobilizat in lupta, acesta m-a muscat la bratul stang”, povesteste politistul.

Hotul a fost retinut si urmeaza sa fie cercetat pentru talharie. Politistii incearca sa verifice daca tot el e responsabil si pentru alte furturi de acest fel.

In general, hotii vand cablurile la fier vechi. Doua cabluri de peste 100 de metri valoreaza peste 5.000 de lei. Oamenii legii atrag atentia ca tot mai multe cazuri de acest gen au fost semnalate in ultima perioada. Dupa ce liftul este blocat intre niveluri, usa este deschisa de-afara cu cheia de siguranta si astfel hotii au acces la cabluri.

Politistii au organizat mai multe actiuni de verificare a firmelor de colectare de fier vechi. Toti cei care nu au avut documente justificative pentru marfa, au fost amendati.

Mii de oameni au participat la Festivalul Clatitelor de la Prejmer... EXCLUSIV Micile escrocherii cu carne de cal in loc de cea de vita, la ordinea zilei in Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x