Live acum
Prime Time 20:00iUmor

Arafat: Se prelungește starea de alertă cu încă 30 de zile! Ce măsuri se vor lua pentru lunile august și septembrie

Din 16 august 2020, Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă propune prelungirea cu 30 de zile a stării de alertă, o hotărâre de guvern în acest sens urmând să fie supusă aprobării în şedinţa de Guvern, a anunţat, vineri, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat.

Arafat: Se prelungește starea de alertă cu încă 30 de zile! Ce măsuri se vor lua pentru lunile august- septembrie

"În urma aprobării hotărârii Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă care a avut loc ieri, astăzi venim cu hotărârea de guvern prin care propunem prelungirea pe încă 30 de zile ", a declarat Arafat în cadrul şedinţei de Guvern.

Şeful DSU a făcut această precizare, la solicitarea premierului, care l-a întrebat dacă proiectul de HG privind prelungirea stării de alertă este pregătit pentru dezbatere şi aprobare.

Ceartă între Orban și Marcel Vela! "Nu sunteți cu ochii pe ei...Trebuie să fiți cu altceva...". Premierul nu s-a mai abținut și a spus totArafat a adăugat că HG-ul va conţine "modificări minimale" fără "restricţii suplimentare".

Faţă de cele arătate, premierul a precizat că HG-ul privind prelungirea stării de alertă va fi publicată vineri în Monitorul Oficial.

Recomandari