Antena Căutare

Se relaxează măsurile de protecție împotriva coronavirusului înainte de Paște? Premierul Ludovic Orban, declarații în exclusivitate, la Observator

Premierul Ludovic Orban a vorbit, la Observator, despre posibilitatea ca măsurile de protecție împotriva coronavirusului să fie relaxate, mai ales în preajma Paștelui. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Premierul Ludovic Orban, declarații de ultim moment, la Observator. Ce se întâmplă, până la urmă, cu salariile bugetarilor: „Trebuie să împărțim greutățile născute din această epidemie”

Precizările premierului vin în contextul în care, de joi seara, România pare să se fi relaxat. În preajma sărbătorilor pascale, pieţele sunt pline, Guvernul permițând producătorilor agricoli să-şi vândă marfa în program prelungit.

A fost nevoie de intervenţia jandarmilor pentru a fi respectate regulile minime de distanţare socială.

Soțul unei asistente din Piatra Neamț se zbate între viață și moarte. Copilul de 10 ani, infectat și el cu coronavirus: „Numai noi știm prin ce trecem!”

Forfotă, aglomeraţie şi cozi. A fost ca o zi obişnuită la piaţă astăzi în Capitală. Doar măştile de protecţie purtate de oameni au fost semn că ne aflăm, de fapt, într-o situaţie excepţională.

Îmbulzeala de la Piaţa Obor a venit la nici 24 de ore de când ministrul de Interne a anunţat că pieţele rămân deschise pe toată perioada stării de urgenţă.

Așa arată pandemia de coronavirus în România. Suntem într-o etapă critică a răspândirii: „Distanțarea, mai importantă ca... „Această categorie de români cu coronavirus poate rămâne cu sechele!”. Un medic din București, avertisment înfiorător!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x