Antena Căutare

Secretul Părintelui Vasile Ioana pentru a nu divorța niciodată! Sfatul acesta îți va schimba viața complet!

Părintele Vasile Ioana a vorbit mai multe despre una dintre cele mai arzătoare probleme ale românilor din ziua de astăzi: divorțul și cauzele acestuia!

Secretul Părintelui Vasile Ioana pentru a nu divorța niciodată! Sfatul acesta îți va schimba viața complet!
Părintele Vasile Ioana dă sfaturi pentru cupluri

Părintele Vasile Ioana a vorbit mai multe despre una dintre cele mai arzătoare probleme ale românilor din ziua de astăzi: divorțul și cauzele acestuia!

Cunoscut mai ales pentru modul în care încearcă să împace cuplurile certate și să prevină despărțile, părintele Vasile Ioana a dezvăluit care este cauza principală a divorțurilor în rândul românilor.

Potrivit acestuia, una dintre cele mai importante aspecte pentru a preveni divorțul este comunicare, acel element prin care partenerii își pot spune diferitele probleme și le pot astfel rezolva.

Un alt aspect important este perioada postului. Părintele Vasile Ioana spune că relațiile intime nu ar trebui să dispară din perioada postului fiindcă este impus, ci fiindcă este mai degrabă convenit de către cei doi soți, așa cum se spune chiar în Epistola Întâia către Corinteni a Sfântului Apostol Pavel:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Să nu vă lipsiţi unul de altul, decât cu bună învoială pentru un timp, ca să vă îndeletniciţi cu postul şi cu rugăciunea, şi iarăşi să fiţi împreună, ca să nu vă ispitească satana, din pricina neînfrânării voastre”

Mai mult decât atât, părintele Vasile Ioana a mai spus că o altă cauză a divorțurilor printre români este lipsa de atenție în ceea ce privește nevoile emoționale ale partenerului, pe care avem tendința să-l neglijăm după căsătorie. Nevoia de apreciere este vitală pentru succesul unei căsătorii, așa că orice partener trebuie să fie respectat, apreciat și iertat atunci când greșește.

Prognoza pe următoarele luni îi îngrijorează pe meteorologi: ”Vom avea ninsori!” Cum va fi vremea în Februarie, Martie ș... Schimbare importantă pentru șoferii români! Ce pregătesc autoritățile pentru anul 2018!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x