Șefa Comisiei de Malpraxis, afirmații revoltătoare despre bebelușul mort: ”Ca om, dacă a fost examinat, mereu există și moarte subită!”

Bucuria unor tineri care tocmai deveniseră părinți s-a spulberat subit, după ce bebelușul lor a murit subit.  Copilul în vârstă de patru luni și jumătate a murit după fusese consultat de medic și trimis acasă pentru că are roșu în gât. În realitate, însă, el avea pneumonie.

Un bebeluș a murit după ce a fost diagnosticat cu ”roșu în gât”. În realitate, însă, avea pneumonie

Alina și Andrei, părinții fetiței care a murit la doar patru luni și jumătate, sunt distruși de durere și nu pot să înțeleagă cum copilul lor și-a pierdut viața. În același timp, însă, președintele Comisiei de Malpraxis a făcut niște afirmații revoltătoare atunci când a fost întrebată despre acest caz.

Întrebată despre acest caz, Marina Maiorov, preşedintele Comisiei de Malpraxis, a explicat că, pentru a interveni, comisia trebuie sesizată de către părinţi, care trebuie să depună o cerere şi acte medicale în susţinerea cauzei lor.

Vrancea: Anchetă a poliţiştilor, după ce o fetiţă de patru luni şi jumătate a murit de pneumonie, la doar zi după ce un medic o consultase, stabilind că are roşu în gât

”Deocamdată nu s-a făcut nicio sesizare”, a spus Maiorov, potrivit Digi24.

De asemenea, ea a adăugat că nu poate comenta cazul în lipsa unui expert sau a examnenului anatomo-patologic.

Întrebată ce părere are despre acest caz, în calitate de om, ea a răspuns: ”În calitate de om, dacă copilul a fost examinat, totdeauna există şi moarte subită şi alte diagnostice posibile. Dacă a fost examinat corect, dacă la momentul acela nu punea probleme pentru a fi reţinut în spital.... orice este cu putinţă. În manualele noastre medicale se citează şi acest diagnostic moarte subită”.

Probleme dermatologice la bebelusi

Fetița în vârstă de patru luni și jumătate a murit din cauza unei pneumonii, la numai câteva ore după ce fusese diagnosticată în Policlinica Spitalului Judeţean de Urgenţă "Sf. Pantelimon" din Focşani cu "roşu în gât".

Angelina Jolie și Brad Pitt se luptă pentru castelul în care s-au căsătorit. De ce e acuzată actrița
Angelina Jolie și Brad Pitt continuă procedurile legale începute cu divorțul lor. De această...
Horoscopul zilei de 24 septembrie 2021. Leii trebuie să fie atenți la cheltuieli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 24 septembrie 2021 spune că Leii trebuie să dea dovadă de multă...
Ultimele știri