Antena Căutare

Vrancea: Anchetă a poliţiştilor, după ce o fetiţă de patru luni şi jumătate a murit de pneumonie, la doar zi după ce un medic o consultase, stabilind că are roşu în gât

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Vrancea s-a autosesizat şi a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, după moartea unei fetiţe de patru luni şi jumătate la doar o zi după ce a fost consultată de un medic. Cadrul medical i-ar fi stabilit că bebeluşul are roşu în gât, în urma necropsiei stabilindu-se că suferea de pneumonie.

Conform reprezentanţilor IPJ Vrancea, în acest caz a fost demarată o anchetă, în baza unui dosar penal întocmit pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă.

Cazul a devenit public, după ce o cunoştinţă a părinţilor fetei a scris pe o reţea de socializare că bebeluşul de 4 luni şi jumătate a murit la o zi după ce a fost consultat un medic în Ambulatoriul Spitalului Judeţean Focşani.

Mama fetiţei s-ar fi prezentat la medic, în 6 decembrie. La finalul consultaţiei, medicul ar fi declarat că bebeluşul are roşu în gât şi i-a prescris un spray (TantumVerde).

Mama şi copilul au fost trimişi apoi acasă, pentru ca o zi distanţă fetiţa să moară, la domiciliu.

În urma necropsiei, medicii legişti au stabilit că bebeluşul avea pneumonie.

Conducerea Spitalului Judeţean Focşani nu a oferit până acum un punct de vedere cu privire la acest caz.

Sursa : news.ro

Mama Luizei, prima reacție după ce a aflat că oasele din lizieră nu-i aparțin fiicei ei: ”Sigur trăiește!”... Zile libere 2020. Calendar sărbători legale și posibile minivacanțe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x