Antena Căutare

Seful ARR Satu Mare, saltat de DNA pentru luare de mita si trafic de influenta

Seful Agentiei Teritoriale ARR Satu Mare a fost retinut de procurorii DNA. Acesta este acuzat ca a cerut mita de 5.000 de lei si combustibil pentru favorizarea unei firme.

Procurorii DNA - Serviciul Teritorial Oradea, Biroul Satu Mare, il cerceteaza pe Nicolae Jurj, sef al Agentiei Teritoriale Autoritatea Rutiera Romana (ARR) Satu Mare, pentru luare de mita, in forma continuata si trafic de influenta, anunta DNA.

Procurorii au stabilit ca, in luna mai, Jurj i-a pretins unui denuntator 2.500 de lei pentru ca subordonatii sai sa nu efectueze controale la firma denuntatorului. Din aceasta suma, el a primit de la denuntator 2.000 de lei.

In acelasi scop, tot in luna mai, acuzatul a mai pretins de la un colaborator o cantitate de motorina sau suma de 1.000 de lei, echivalentul combustibilului.

Nicolae Jurj a pretins si a primit de la acelasi denuntator suma de 2.500 de lei pentru a interveni pe langa functionari din cadrul ITM Satu Mare, pentru ca acestia sa favorizeze firma denuntatorului la momentul efectuarii unui control de specialitate.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

VIDEO! Carne alterata spre vanzare... UPDATE! Cadavrul decapitat al unui calugar, descoperit in Jud. Constanta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x