Antena Căutare

Şeful IPJ Constanţa, rănit într-un accident rutier. Motocicleta pe care o conducea a fost lovită de o maşină

Şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, Constantin Dancu, a fost rănit, sâmbătă, după-amiază într-un accident rutier, după ce motocicleta pe care o conducea a fost lovită de un autoturism care nu a respectat semnificaţia indicatorului ”Oprire”.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Constanţa, sâmbătă după-amiază, un bărbat 78 de ani a condus un autoturism pe strada Oituz din municipiul Mangalia, dinspre Geamie catre Liceul Economic, şi, ajungând la intersecţie cu strada Ştefan cel Mare, nu a respectat semnificaţia indicatorului ”Oprire”.

În acel moment a pătruns în intersecţie, unde a intrat în coliziune cu o motocicletă, condusă de inspectorul şef al IPJ Constanţa, comisar şef Constantin Dancu.

În urma impactului şeful IPJ Constanţa a fost rănit uşor şi a fost transportat la spital.

“Inspectorul şef se afla în timpul liber şi a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Totodată, au fost recoltate probe biologice de sânge”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

De asemenea, şi conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Şoferul nu a fost rănit în urma accidentului.

Sursa : news.ro

Alba: Parapantist, rănit după ce a căzut într-o râpă de zece metri... Zid proaspăt tencuit, descoperit în "casa ororilor" din Caracal. Ce spun anchetatorii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x