Antena Căutare

Zid proaspăt tencuit, descoperit în "casa ororilor" din Caracal. Ce spun anchetatorii

Un zid proaspăt tencuit, descoperit în "casa ororilor" din Caracal. Anchetatorii bănuiesc că acesta ar putea ascunde urme proaspete de sânge sau alte probe biologice. 

Un zid proaspăt tencuit, descoperit în "casa ororilor" din Caracal. Anchetatorii bănuiesc că acesta ar putea ascunde urme proaspete de sânge sau alte probe biologice.

Zidul nu a fost încă verificat, însă anchetatorii au reușit să smulgă noi mărturii de la Gheorghe Dincă. Acesta le-ar fi dat informațiile plângând, dar nu de mila fetelor pe care spune că le-ar fi omorât, ci de surpărare că și-a târât proprii copii într-un asemenea scandal.

Sunt mai multe anchete în desfăurare și mai multe întrebări fără răspuns precum: Unde este ceasul Alexandrei?, Ce se ascunde în peretele betonat din casa lui Gheorghe Dincă?, Ce se ascunde în gropile betonate din locuința acestuia?

Oamenii legii vor încerca să caute răspunsuri și săptămâna viitoare, în cercetarea la fața locului pe care o vor face la casa lui Gheorghe Dincă.

Este posibil ca săptămâna viitoare, presupusul criminal de la Caracal, Gheorghe Dincă să vinâ la București unde va fi supus testului poligraf.

Şeful IPJ Constanţa, rănit într-un accident rutier. Motocicleta pe care o conducea a fost lovită de o maşină... Cele mai mari ajutoare de şomaj. Pe primul loc se află un bărbat din Arad care primește 16.000 de lei lunar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x